Napisano 9 Czerwiec 201014 l Hejka, w ramach treningu i przypomnienia sobie zabawy loł-poli po kilkuletniej przerwie, stworzyłem takie o to coś: W kwestii textury to się nie popisałem ot diffusse+alpha podobnie jak z upychaniem uv, mimo wszystko jestem zadowolony, że to skończyłem. Obiecuje, że następnym razem dopnę wszystko na ostatni guzik. Miłego oglądania i pozdrawiam N
Napisano 9 Czerwiec 201014 l Pomysł fajny. W sumie całość mi się podoba. Jakby się te macki jeszcze poruszały to byłoby super spoko:D
Napisano 9 Czerwiec 201014 l Autor dzięki! szczerze jakbym wiedział troszkę więcej jak to się robi to czemu nie, ale nie wszystko na raz :D
Napisano 10 Czerwiec 201014 l Autor mam kolejny pomysł, jest już w trakcie realizacji obiecuje że podstawka nie będzie odbiegać od reszty :)
Napisano 11 Czerwiec 201014 l fomysl git , wykonanie pro , tylko jakies to blade , kontastu by sie troszke przydalo mugl bys napiasc jak ty rozkladsz uv w na mackach ? mam czasmi problem z mapowaniem na takich zakreconych meszach
Napisano 11 Czerwiec 201014 l Autor wiesz co to standardowe uv które robi się przy loft'owaniu jet tam taka opcja do zagęszczania szachownicy po długości + do tego mała korekta polegająca na rozciągnięciu w unwrapie. :) Edytowane 11 Czerwiec 201014 l przez Nenek
Napisano 10 Lipiec 201014 l jak to jest pod wodą to zdaly by sie jakies pęcherzyki powietrza :) pzdro
Napisano 4 Wrzesień 201014 l Yup, pęcherzyki pwietrza to swietny pomysł. Skrzynia sama w sobie troche za czysciutka jak na cos co lezy tyle czasu pod woda, daj wiecej wodorostow( nie tylko takich zwisajacych ale takze takich stojacych z ziemi). Drewno powinno byc zielonkawe bardziej na tyle czasu pod woda ( aczkolwiek osobiscie nie za bardzo widze mozliwosc utopienia drewna, chyba ze bys je na betonowym bloczku spuscil, albo bylby to kawalek statku, łodzi). CTHULHU FTW!! :P Pozdrufka Nenek, widze panda nadal jajca sobie obija, to juz tyle lat, pewnie juz spuchly :P
Napisano 8 Wrzesień 201014 l Autor heh. Dzięki Por@asz, ale nawet przez chwilę nie myślałem że to ma być sceneria podwodna aczkolwiek macki mogą mylić :D