vision3d Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 chociaz takiego w skali 1:43 i 50% znizka na wiekszego brata;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 19 Czerwiec 2010 Share Napisano 19 Czerwiec 2010 dolaczam sie do glosow uznania. PRO, robi mega wrazenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotisded Napisano 20 Czerwiec 2010 Share Napisano 20 Czerwiec 2010 Bomba, czapki z głów. Swietne. ***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maury Napisano 22 Czerwiec 2010 Share Napisano 22 Czerwiec 2010 mnie wbiło w fotel, do teraz szukam słów, wg mnie samo zainteresowanie Astona to już i tak spory sukces:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 27 Czerwiec 2010 Share Napisano 27 Czerwiec 2010 totalny wypas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmilius Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 I tak oto można ożywić kolejny nudny samochód. ***** awesome =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek G Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 rewelacja, front zasłużony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blinq Napisano 1 Lipiec 2010 Share Napisano 1 Lipiec 2010 Nie będe może zbyt orginalny, ale powiem, że mi też się strasznie podoba ;) Wypasik! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Korbol Napisano 4 Lipiec 2010 Share Napisano 4 Lipiec 2010 Piękne i inspirujące. Tylko muza nie na temat, ale o tym już było.. 5* pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pierzak Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Jak ogladam bez glosu to jest bardzo fajnie. Muza mnie troche denerwuje.. moze temu ze oklepane kawalki. Wiec.. wszystko super na Mute. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LISEK Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Sprzedac pomysl... to raczej ciezko bo bardzo podobna rzecz byla w Top Gearze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piteren Napisano 1 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2010 a co to było w top gear? możesz dać jakiegoś linka? chętnie bym zobaczył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi