Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

takiego tematu nie widzialem, a tu w wawie jest kilka fajnych torow:) Jakby ktos mial checi posmigac, w przerwach miedzy dlubaniem modeli czy renderingiem, to ja sie na to pisze;)

tak od siebie: od marca jest dostepny nowy tor na modularnej (rcw.waw.pl), nawet jutro planuje sie wybrac po raz drugi, takze jakby byli chetni to sie zglaszac;)

Edytowane przez vision3d

• Odpowiedzi 26
  • Wyświetleń 2,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

widzialem slyszalem:) niektorzy masakryczne czasy robia na tym torze RCW:) takze jak ktos dzis ma checi na karty to moze przy okazji pobic rekord 56,13 ;D

Napisano

ja się piszę ;) nigdy nie miałem okazji spróbować , a dziś cały dzień wolny.

Vision3d: daj znać na którą dokładnie i jaki to koszt

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

koszt: 35zl w weekend (+ jednorazowe 10zl za kominiare, jesli sie swojej nie posiada) za 10min jazdy. Co do godziny to blizej 12 padna jakies ustalenia mysle:)

pare osob sie wylamalo niestety (sobotnie melanze daly w kosc;) ), takze na te chwile checi na karty mam ja i Krzyhhh.

Jakby sie zebralo dzis ze 4 osoby to mozna razem sie poscigac, no dawac chlopaki;)

Edytowane przez vision3d

Napisano
  • Autor

jakby ktos sie namyslil to jest wstepny plan zeby isc w polowie nast tygodnia;) czekam na jakis odzew;)

Napisano

Jakby ktoś z Poznania miał ochotę to dajcie znaka :) Można by po jakichś treningach zorganizować Poznań vs Warszawa ;]

Trzeba pokazać Warszawie jak sie w Poznaniu jeździ ;]

Napisano
  • Autor

Niestety dzis nie dam rady:( duzy problem stanowiloby dla Was przelozenie zabawy na jutro mniej wiecej o tej samej porze?

Napisano
Niestety dzis nie dam rady:( duzy problem stanowiloby dla Was przelozenie zabawy na jutro mniej wiecej o tej samej porze?

Ok to jutro o 18

Jeszcze ma dojsc jeden gosc od nas z firmy

Napisano
  • Autor

czytalem na stronie, niestety:/ co do bluecity to odpadam, mam tylko checi na ten tor RCW:]