adek Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Patrick Boivin (twórca krótkiego filmu o którym pisałem jakiś czas temu "Iron Baby") zamieścił w internecie swój kolejny film. Myślę, że nie ma co szukać w tych filmach żadnej fabuły, a jedynie zwrócić uwagę na warsztat i rendering. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1259 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skocu Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Całkiem dobrze zanimowane psie zachowanie. Sam model psiakobota jest zbyt uproszczony żeby oddać w pełni behavior zwierzaka - tym bardziej szacun za efekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Gwiezdnych wojen żeś nie widział? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolaborant Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 uśmiech poleciał... pozytywny i lekki projekcik + profeska w wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 29 Czerwiec 2010 Share Napisano 29 Czerwiec 2010 Aż miło popatrzeć. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wormer Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 Nie wiem, może mi się tylko wydaje, czy nie jest to przypadkiem animacja poklatkowa??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 @wormer z tego co czytałem to kukiełka/lalka, czyli wymazali patyczki i inne takie tam do poruszania modelem na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 30 Czerwiec 2010 Share Napisano 30 Czerwiec 2010 No oczywiście :) skoro to Patrick Boivin to nie powinno nikogo dziwić. LUTA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi