Napisano 29 Czerwiec 201014 l Patrick Boivin (twórca krótkiego filmu o którym pisałem jakiś czas temu "Iron Baby") zamieścił w internecie swój kolejny film. Myślę, że nie ma co szukać w tych filmach żadnej fabuły, a jedynie zwrócić uwagę na warsztat i rendering. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1259
Napisano 29 Czerwiec 201014 l Całkiem dobrze zanimowane psie zachowanie. Sam model psiakobota jest zbyt uproszczony żeby oddać w pełni behavior zwierzaka - tym bardziej szacun za efekt.
Napisano 29 Czerwiec 201014 l uśmiech poleciał... pozytywny i lekki projekcik + profeska w wykonaniu.
Napisano 30 Czerwiec 201014 l Nie wiem, może mi się tylko wydaje, czy nie jest to przypadkiem animacja poklatkowa???
Napisano 30 Czerwiec 201014 l @wormer z tego co czytałem to kukiełka/lalka, czyli wymazali patyczki i inne takie tam do poruszania modelem na żywo
Napisano 30 Czerwiec 201014 l No oczywiście :) skoro to Patrick Boivin to nie powinno nikogo dziwić. LUTA!