Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Postanowilem znowu wystartowac w Bitwie. W ostatniej niewiele zdazylem zrobic, ale teraz powinno byc lepiej.

Postac bedzie malo eteryczna, wrecz przeciwnie, bedzie to opancerzony aniol przygotowujacy sie do kolejnego ataku. Nie za bardzo mam ochote i zdolnosci wchodzic w zawilosci ludzkiej anatomii wiec wyrecze sie wlasnie zbroja lub gumowym skafandrem ala \"Sigma i Pi\" :)

Co nie znaczy, ze model bedzie prosty.

wstepny koncept:

101-deathangel.jpg

Prace nad caloscia, ze wzgledu na wyjazd, zaczne dopiero od srody. Zaklepalem temat na wypadek gdyby ktos tez chcial zrobic siedzacego na krawedzi grubaska.

• Odpowiedzi 13
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

> to jakbys zrobil psa i docepil mu skrzydla

to byl moj plan B ;)

Pomysl nie ukrywam wyszedl dosyc przypadkowo w trakcie swobodnego malowania w PSie, ale wydaje mi sie, ze koncowa scena moze byc ciekawa.

Sama postac to ciezki olbrzym (podkresle to przez rozmiar chmur lub jego ofiar) co powinno dzialac na wyobraznie w zwiazku z jego upadkiem na ziemie..

Napisano

hmm mnie tam taka zbroja nie rajcuje, moglbys zrobic aniolka zakutero w cybernetyczna zbroje itp... (cos w stylu, iron-man, matrix)

pozdro

Napisano

Deadline za pasem, ale sprobuje jeszcze z czyms zawalczyc.

Zmienilem koncepcje na bardziej wyrazistą bo czuję ze tamta zostalaby odrzucona przez swiat :) Tzn Aniol bedzie wygladal podobnie, ale przyjmie bardziej atletyczna budowe i bardziej drapiezna poze. Spora czesc jego ciala zakryje mrok, to mi zaoszczedzi pracy na rzecz klimatu.

na razie poczatki zbroi i proba tekstury (na razie podmalowka w Psie)

x1.jpg

x2.jpg

Napisano

no leander to sie wczesnie zabrales do roboty, nie ma co ;)...co do poczatkowej koncepcji to szkoda ze wymiekles przed swiatem...a tak liczylem na ta wersje \"B\"eta(zreszta przydalo by sie odjechanie od gorojacych na 3d battle wylizanych panienek )

no nic czekam na updejty

poz

Napisano

> zreszta przydalo by sie odjechanie od gorojacych na 3d battle wylizanych panienek

little-ninja, od kiedy Ty unikasz wylizanych panienek? ;)

Nie starczylo mi na razie cierpliwosci na dalsze modelowanie i wrzucilem czesc z tego co jest i zrobilem podmalowke zeby zlapac jakis klimat. Tors i rece sa w 3D, reszta namazana + przerobiona fotka na niebo. Reszte dokoncze (modele + regulaminowe tekstury) jesli uda sie przejsc przez preselekcje.

aniol5.jpg

Napisano

ze jedna ostatnio popelnilem to nie znaczy ze w oczach mam kurwiki hy,hy(wiedzialem ze sie do tego doczepisz ..cwaniak;)

pracka ma klimat tylko ramie mu cos wyskoczylo...postac jeszcze skrzeczy ale z mila checia poogladalbym dalszy ciag tej pracki

w koncu gdzies na 3dstluczce poczulo sie dynamike

pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności