oley Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 (edytowane) Po raz pierwszy dotrwałem do końca. Ciężko było i wiele razy myślałem żeby dać sobie spokój ale udało się. Największym problemem było rysowanie bez printów bo niby miałem ale printy były z lotusa elise niestety ciężko było znaleźć printy z exige więc korzystałem z tego co było. Po renderze dopiero zauważyłem, że o czymś zapomniałem :D oczywiście brakuje wlewu paliwa ale już nie będę z nim walczyć więc uznajmy, że jest to pojazd na baterie (no co w końcu teraz ekologia jest w modzie ;) ) Edytowane 7 Lipiec 2010 przez oley Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GramiYoe Napisano 6 Lipiec 2010 Share Napisano 6 Lipiec 2010 Heh, nawet wygląda jak na baterie.... ja zamiast wlewu bym jakąś antenkę dodał:D Co do modelu nie będę się wypowiadał, ale samo studio i shadery mocno do poprawy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 model ładny, ale zamiast lakieru wyszedł Ci plastik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oley Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Mała aktualizacja troszkę pogrzebałem przy lakierze i jak na moje oko wyszło lepiej no i troszkę zmieniłem studio. Na tym etapie zakończę i zabieram się za coś nowego bo na lotusa to już patrzeć nie mogę ;) Ale myślę, że jak na pierwszy skończony model to chyba może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 13 Lipiec 2010 Share Napisano 13 Lipiec 2010 Niezły model jak na pierwszy to jest super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 23 Lipiec 2010 Share Napisano 23 Lipiec 2010 Super wyszlo :) kilka tygodni temu zabralem sie wlasnie za ten model ale poleglem za duzo zagiec a Tobie sie nawet udalo :) Mi bardziej podobaja sie pierwsze rendery, wygladaja na bardziej studyjne. Ale oczywiscie moge sie mylic co ja tam wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
norden Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Już myślałem że ktoś w końcu wpadł na pomysł żeby resoraka małego zrobić ; ) ale nie jednak dążymy do pełnoskalowego fotorealizmu.. powodzenia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KMiklas Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Właśnie ostatnio wygląda na to, że bardzo popularne jest modelowanie resoraków. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi