Zapomniany Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Witam was, wcześniejszy mój plan nie wypalił, no i temat założyłem nie tak jak trzeba (nazwa tematu była zła, no i pare innych rzeczy). Na razie gilotyna LP, czeka jeszcze na pare poprawek i teksturowanie Całość ma 537 polygonów. Robione w Wings 3D. Tekstury będą robione prawdopodobnie w PS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 A texturky? jaki ma sens gameart bez texturek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapomniany Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Napisałem, że teksturki ukażą się w najbliższym czasie. Bez obaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 Jakaś śmieszna ta gilotyna - wygląda jakby nie miała prawa działać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 (edytowane) dla mnie sporym bledem jest wykonanie kladki. to powinien byc jeden duzy box, co najwyzej z podzialem na 2 lub 3 i szczebelki. reszta wyglada w miare OK, ale daloby sie jeszcze urwac kilka scianek. czekam na texy Edytowane 8 Lipiec 2010 przez KoMic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapomniany Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2010 Trochę poprawiłem tą gilotynę, między innymi wymieniłem kładkę i powiększyłem trochę platformę, nie wiem czy zdążę dzisiaj zrobić teksturkę, bo mam trochę roboty na dziś. Teraz ma 673 POLY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 8 Lipiec 2010 Share Napisano 8 Lipiec 2010 ten model budzi większe zaufanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapomniany Napisano 8 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2010 Co jeszcze powinienem poprawić/dodać/dopracować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 9 Lipiec 2010 Share Napisano 9 Lipiec 2010 Mam być upierdliwy ? :) jakby co to dalej nie czytaj ;) Jeżeli ostrze jest zamocowane do tej belki poprzecznej a tak zazwyczaj jest bo ona zatrzymuje jego lot w dół to element ten porusza się w "szynie" najbliższych slupów więc nie może raczej z nich wystawać. Przydałaby się leżanka dla delikwenta coby nie wierzgał w czasie demontażu głowy (ale to nie jest konieczne) i na pewno wyższe słupy bo gilotyna miała zapewniać szybką egzekucję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi