Paco Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Witam Za kilka dni minie rok od ostatniej Bitwy "niezrealizowane idee, pomysły i wynalazki".. i w związku z tym mam pytanie kiedy odbędzie się kolejna edycja bitwy? (może powinienem raczej zapytać czy jest w ogóle w planach, w końcu organizacja też zajmuje sporo czasu). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vehr Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Wcześniej już Pan Admin pisał że tegoroczną bitwę zastępuje konkurs Panasonic`a http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=68421 Nie mogę dokładnie znaleźć dokładnego cytatu. p. Tomek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paco Napisano 7 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 7 Lipiec 2010 Ajj moje niedopatrzenie:). Dzięki za info. Temat do zamknięcia lub usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 Dokladnie tak. Zobaczymy po Panasonicu. Standardowa bitwa tez bedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 7 Lipiec 2010 Share Napisano 7 Lipiec 2010 :d:d:d:d:d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RK Napisano 3 Listopad 2010 Share Napisano 3 Listopad 2010 Drobna archeologia. Wiadomo coś o planowanych terminach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 6 Listopad 2010 Share Napisano 6 Listopad 2010 Mam nadzieję, że wkrótce coś napisze o terminach. Na razie nie chce wprowadzać w błąd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkocilla Napisano 19 Listopad 2011 Share Napisano 19 Listopad 2011 no, jak w tytule. bo zima idzie i czasu dużo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi