lordbiernac Napisano 13 Lipiec 2010 Napisano 13 Lipiec 2010 (edytowane) Witam, Mam do sprzedania laptopa Dell Precision M6500 wygranego w challengu B-Movie na CGSociety. Laptopik jest nowy, nieużywany. Ma 3-letnią gwarancję. Tu jest link do strony konkursu: link Oto jego konfiguracja: -- Konfiguracja podstawowa: -- Silver Base, Clarksfield, USB3 ----------------------- -- Pamięć: -- 12GB 1333MHz DDR3 Dual Channel (2x2GB+2x4GB) ----------------------- -- Klawiatura: -- Internal US-INT Qwerty Backlit Keyboard ----------------------- -- Karta graficzna: -- 1GB GDDR5 for ATI FirePro M7740 (with 1GB dedicated memory) ----------------------- -- Dysk twardy: -- 500GB Serial ATA (7200RPM) (Free fall sensor) ----------------------- -- System operacyjny Microsoft: -- Oryginalny Windows® 7 Professional (64Bit OS) Recovery DVD included - Polish ----------------------- -- Napędy optyczne: -- 8X DVD+/-RW Drive Tray Load with Optical Software Included ----------------------- -- Łączność bezprzewodowa: -- EMEA Dell Wireless 1510 (802.11a/b/g/n 2X3) Mini Card ----------------------- -- Standardowa pomoc techniczna: -- 3Yr Basic Warranty - Next Business Day ----------------------- -- Usługi wsparcia technicznego: -- Trzyletni pakiet ProSupport dla dzialów IT i program naprawy u klienta nastepnego dnia roboczego ----------------------- -- Recovery Options: -- Power DVD 8.3 Media ----------------------- -- PalmRest: -- No Contactless Smart Card ----------------------- -- Technologia Bluetooth: -- EMEA Dell® Wireless 365 2.1 Bluetooth蒂 ----------------------- -- Bateria podstawowa: -- Primary 9-cell 90W/HR Battery for Silver LCD Panel ----------------------- -- Procesor: -- One® Intel™ Core i7-820QM(1.73GHz, 8MB,Quad Core) operates at 1333MHz ----------------------- -- Windows Live: -- Windows Live ----------------------- -- Zestawy nośników dla systemów firmy Dell: -- No Precision Resource CD ----------------------- -- Camera: -- No integrated Camera and No Microphone for Silver Base ----------------------- -- Color Choice: -- Silver with White LED LCD Back Cover ----------------------- -- LCD: -- 17in Widescreen WXGA+ (1440x900) Antiglare Silver with White Led LCD Panel ----------------------- -- Ochrona CompleteCare: -- CompleteCare not selected ----------------------- -- Konfiguracja RAID: -- Raid Controller : All SATA Hard Drives, Non-RAID for 1 Hard Drive ----------------------- -- Oprogramowanie zabezpieczające: -- Norton Internet Securities 2010 (30 day subscription) Software MUI ----------------------- -- Zasilacz: -- European 210W AC Adapter with European Power Cord ----------------------- -- Identyfikacja biometryczna — czytnik linii papilarnych: -- No Fingerprint Reader ----------------------- Cena w sklepie: 16 093,02 Zł Moja cena: 12 000,00 zł Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy na [email protected] Edytowane 30 Sierpień 2010 przez lordbiernac
lordbiernac Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Napisano 30 Sierpień 2010 Ostatnia obniżka ceny ;) schodzę do 9 999zł link do allegro: http://allegro.pl/dell-precision-m6500-12gb-ram-core-i7-8mb-i1210132043.html
lordbiernac Napisano 30 Sierpień 2010 Autor Napisano 30 Sierpień 2010 Różnica jest taka, że jak nie sprzedam tego lapka w ciągu najbliższych 2-3 tygodniu to go odpalę i sam będę z niego korzystał:) Także to naprawdę ostatnia obniżka...
Gość Gosc Napisano 30 Sierpień 2010 Napisano 30 Sierpień 2010 lordbiernac to zacznij korzystac, wpanialy sprzecik do malowania i renderowania!
lordbiernac Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Napisano 31 Sierpień 2010 Tyle, że ja nie renderuję, a do malowania mi taki laptop nie potrzebny. Jeśli uda mi się go sprzedać za jakieś ludzkie pieniądze, to sobie kupię Cintiqa 21 i dopiero będę szczęśliwy. A jak się nie uda to dokupię monitor i do lapka i też będzie ok :)
Bruneq Napisano 31 Sierpień 2010 Napisano 31 Sierpień 2010 wrzuc na alledrogo, albo na jakies zagraniczne forum, pewnie predzej sprzedasz niz u nas
lordbiernac Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Napisano 31 Sierpień 2010 na allegro już wrzuciłem, a nie wiem, czy za granicą kogoś będzie interesował sprzęt z gwarancja w Polsce?
shergar Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 A nie ma przypadkiem międzynarodowej gwarancji?
Rekomendowane odpowiedzi