Myszolinda Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 (edytowane) UWAGA: MOJEJ PRACY PROSZĘ NIE BRAĆ POD GŁOSOWANIE, WYJEŻDŻAM I NIE ZDĄŻĘ JEJ DOKOŃCZYĆ W TERMINIE. Wstępny szkic: Edytowane 29 Lipiec 2010 przez Myszolinda
emmilius Napisano 26 Lipiec 2010 Napisano 26 Lipiec 2010 * Wątek należy założyć nie później niż tydzień przed zakończeniem tej edycji ChallengeCorner. Czemu tak późno? Czemuu? =] Myszko nasza...
Myszolinda Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Napisano 26 Lipiec 2010 O żesz kurde.... no nic... i tak pewnie dokończę bo temat mi się spodobał... wcześniej się wakacjowałam i kompiuterka nawet nie tykałam :)
Mruk Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 emmilius jesteś chyba pierwszą osobą w historii tego konkursu, która zwraca na to uwagę ;)
Rotcore Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 to źle świadczy o organizatorach/organizatorze tego konkursu i jego uczestnikach... postać troche jak dziadek z Syberii co z pieskiem na spacer wyszedł... pozdro :P
Mruk Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 Tak, uczestnicy i organizatorzy to bardzo źli ludzie.
Rembik Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 Nie dość, że mało osób bierze udział to jeszcze mieliby zwracać uwagę na ten podpunkt? Sam zamierzam wystartować. Przecież to nie wybory i walka o nagrody, a o SŁAWĘ... przepraszam, chodzi o zabawę.
emmilius Napisano 27 Lipiec 2010 Napisano 27 Lipiec 2010 No jak to średnio ważne to luz. W zasadzie chciałem Myszolindzie oszczędzić rozczarowania w razie by admin ją odrzucił. Nie zaglądałem od "zawsze" do ChC więc i nie wiem jak tu z przestrzeganiem zasad, a skoro napisane i zauważyłem... :( co złego to nie ja.
Myszolinda Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Napisano 28 Lipiec 2010 postać troche jak dziadek z Syberii co z pieskiem na spacer wyszedł... pozdro :P No cóż, nie każdemu najeźdźca z północy kojarzy się z rogatym panem... a Syberia? Przynajmniej kierunek się zgadza. Tym pozdro z języczkiem na końcu zmiękczyłęś mi nieco serduszko ;)
SBT77 Napisano 28 Lipiec 2010 Napisano 28 Lipiec 2010 Tak, uczestnicy i organizatorzy to bardzo źli ludzie. Zapomniałeś o widzach i głosujących - ci to dopiero są źli :) Myszolinda - mnie rogaty pan kojarzy się z bardziej gorącymi okolicami niż daleka północ :D Chyba że mówimy o najeźdźcach wchodzących przez świeżo otwarte wrota chaosu :)
Myszolinda Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Napisano 28 Lipiec 2010 Haha - zawsze na pocieszenie mogę mu dać do łapki słoiczek z dżemikiem :)
Rekomendowane odpowiedzi