Napisano 26 Lipiec 201014 l UWAGA: MOJEJ PRACY PROSZĘ NIE BRAĆ POD GŁOSOWANIE, WYJEŻDŻAM I NIE ZDĄŻĘ JEJ DOKOŃCZYĆ W TERMINIE. Wstępny szkic: Edytowane 29 Lipiec 201014 l przez Myszolinda
Napisano 26 Lipiec 201014 l * Wątek należy założyć nie później niż tydzień przed zakończeniem tej edycji ChallengeCorner. Czemu tak późno? Czemuu? =] Myszko nasza...
Napisano 26 Lipiec 201014 l Autor O żesz kurde.... no nic... i tak pewnie dokończę bo temat mi się spodobał... wcześniej się wakacjowałam i kompiuterka nawet nie tykałam :)
Napisano 27 Lipiec 201014 l emmilius jesteś chyba pierwszą osobą w historii tego konkursu, która zwraca na to uwagę ;)
Napisano 27 Lipiec 201014 l to źle świadczy o organizatorach/organizatorze tego konkursu i jego uczestnikach... postać troche jak dziadek z Syberii co z pieskiem na spacer wyszedł... pozdro :P
Napisano 27 Lipiec 201014 l Nie dość, że mało osób bierze udział to jeszcze mieliby zwracać uwagę na ten podpunkt? Sam zamierzam wystartować. Przecież to nie wybory i walka o nagrody, a o SŁAWĘ... przepraszam, chodzi o zabawę.
Napisano 27 Lipiec 201014 l No jak to średnio ważne to luz. W zasadzie chciałem Myszolindzie oszczędzić rozczarowania w razie by admin ją odrzucił. Nie zaglądałem od "zawsze" do ChC więc i nie wiem jak tu z przestrzeganiem zasad, a skoro napisane i zauważyłem... :( co złego to nie ja.
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor postać troche jak dziadek z Syberii co z pieskiem na spacer wyszedł... pozdro :P No cóż, nie każdemu najeźdźca z północy kojarzy się z rogatym panem... a Syberia? Przynajmniej kierunek się zgadza. Tym pozdro z języczkiem na końcu zmiękczyłęś mi nieco serduszko ;)
Napisano 28 Lipiec 201014 l Tak, uczestnicy i organizatorzy to bardzo źli ludzie. Zapomniałeś o widzach i głosujących - ci to dopiero są źli :) Myszolinda - mnie rogaty pan kojarzy się z bardziej gorącymi okolicami niż daleka północ :D Chyba że mówimy o najeźdźcach wchodzących przez świeżo otwarte wrota chaosu :)
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor Haha - zawsze na pocieszenie mogę mu dać do łapki słoiczek z dżemikiem :)