Napisano 3 Wrzesień 201014 l Autor kurde chyba zle export z rhino ustawiłem... EDIT: thx brazniew za pomoc z exportem, rep wersja z materiałem :) Edytowane 5 Wrzesień 201014 l przez cortes
Napisano 11 Wrzesień 201014 l żeby wątek pajęczyną nie zarusł dodaje 2 rendery tyl , zawias :) Co sądzicie o tym studio i oświetleniu? bo ja juz sam nie wiem...
Napisano 11 Wrzesień 201014 l cortes, daj trochę większy refleks i większy gloss na oponę, bo wygląda jak jakaś pianka ;) Zobacz, że oponki jednak mocniej "świecą" : http://www.tirerack.com/images/tires/bridgestone/bs_potenza_re040_1000.jpg maciek, spróbuj oświetlić studio jakąś rozmytą HDR'ką
Napisano 11 Wrzesień 201014 l @M4rcus no fakt robisz lepsze... http://img21.imageshack.us/img21/5500/mercedessstudio56front.jpg Moze powiesz jak uzyskales takie dobre studio ?
Napisano 11 Wrzesień 201014 l wiesz, ja sie nie bawie w jakies "zawody", za to skoro Ty sie za nie bierzesz to dzialaj konkretnie. Pewnie gdybym mial taka motywacje to nie myslalbym o wrzucaniu probek. Nie baw sie zreszta w jakies riposty tylko popraw swoje studio, bo fakt ze ja to robie slabo, nie znaczy ze Ty tez masz tak robic
Napisano 11 Wrzesień 201014 l Wzucam probki bo nie jestem zadowolony z efektu i licze ze ktos moze cos mi podpowie czy doradzi. To ze musze poprawic studio, dobrze o tym wiem, w innym wypadku nie pisal bym takich postow. Wiec pisanie posta "popraw studio" jest dla mnie troche bezcelowe i nie wnosi nic nowego.
Napisano 11 Wrzesień 201014 l Spróbuj nadać studiu ciemny materiał, dość mocno odbijający otoczenie, ale niech też je mocno rozmywa. No i z wozu może postaraj się wyciągnąć jakieś miękkie odbicia, twarde czasem są nudne.
Napisano 12 Wrzesień 201014 l Autor łohoo mnie nie było w weekend i juz takie spinki na forum, no fakt jesień to pora depresji itd... muszę*coś ogarnąć z tymi odbiciami na oponce bo to słoneczko było jako oświetlenie i żółto strasznie to wychodziło no i oponka miała szary refleks (w ustawieniach koloru) :( potestuje z czarnym tłem i jakimiś 2 swiatełkami studyjnymi :)
Napisano 22 Wrzesień 201014 l Autor chciałem początkowo aby było ciemno i wtedy malowanie by pasowało, ale narazie jest taka wersja może coś się jeszcze wykluje z tego:
Napisano 24 Październik 201014 l Od początku myślałem, że Wrangler wygra............ jednak CR-Z urwalo dupe... *.* Obie pracki bardzo wysoki poziom (przynajmniej w moim uznaniu). jestem za CORTESem
Napisano 24 Październik 201014 l ŁaŁ, honda super mega :) czy wrangler będzie choć troche "używany" ? :)
Napisano 24 Październik 201014 l @velendil co rozumiesz przez uzywany? Zrobilem rendery w studio, jesli chodzi ci o scenke, to chyba nie jestem jeszcze zbyt obry w tym zeby prezentowalo to jakis poziom...
Napisano 24 Październik 201014 l Autor nie było mnie w chacie teraz w weekend, a planuje jeszcze jeden dobry render zrobić, i powoli zrobić ankietę*smoku pojedynek nie umarł