Berger Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 Na zewnętrznej części felgi jakiś bug wyskoczył ;) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 3 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) kurde chyba zle export z rhino ustawiłem... EDIT: thx brazniew za pomoc z exportem, rep wersja z materiałem :) Edytowane 5 Wrzesień 2010 przez cortes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 żeby wątek pajęczyną nie zarusł dodaje 2 rendery tyl , zawias :) Co sądzicie o tym studio i oświetleniu? bo ja juz sam nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 no..rendery to juz ja lepsze robie, ogarnij to studio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tamyl91 Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 cortes, daj trochę większy refleks i większy gloss na oponę, bo wygląda jak jakaś pianka ;) Zobacz, że oponki jednak mocniej "świecą" : http://www.tirerack.com/images/tires/bridgestone/bs_potenza_re040_1000.jpg maciek, spróbuj oświetlić studio jakąś rozmytą HDR'ką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 @M4rcus no fakt robisz lepsze... http://img21.imageshack.us/img21/5500/mercedessstudio56front.jpg Moze powiesz jak uzyskales takie dobre studio ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M4rcus Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 wiesz, ja sie nie bawie w jakies "zawody", za to skoro Ty sie za nie bierzesz to dzialaj konkretnie. Pewnie gdybym mial taka motywacje to nie myslalbym o wrzucaniu probek. Nie baw sie zreszta w jakies riposty tylko popraw swoje studio, bo fakt ze ja to robie slabo, nie znaczy ze Ty tez masz tak robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Wzucam probki bo nie jestem zadowolony z efektu i licze ze ktos moze cos mi podpowie czy doradzi. To ze musze poprawic studio, dobrze o tym wiem, w innym wypadku nie pisal bym takich postow. Wiec pisanie posta "popraw studio" jest dla mnie troche bezcelowe i nie wnosi nic nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berger Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 Spróbuj nadać studiu ciemny materiał, dość mocno odbijający otoczenie, ale niech też je mocno rozmywa. No i z wozu może postaraj się wyciągnąć jakieś miękkie odbicia, twarde czasem są nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 12 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 12 Wrzesień 2010 łohoo mnie nie było w weekend i juz takie spinki na forum, no fakt jesień to pora depresji itd... muszę*coś ogarnąć z tymi odbiciami na oponce bo to słoneczko było jako oświetlenie i żółto strasznie to wychodziło no i oponka miała szary refleks (w ustawieniach koloru) :( potestuje z czarnym tłem i jakimiś 2 swiatełkami studyjnymi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 22 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2010 chciałem początkowo aby było ciemno i wtedy malowanie by pasowało, ale narazie jest taka wersja może coś się jeszcze wykluje z tego: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati-bor Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 Od początku myślałem, że Wrangler wygra............ jednak CR-Z urwalo dupe... *.* Obie pracki bardzo wysoki poziom (przynajmniej w moim uznaniu). jestem za CORTESem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
velendil Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 ŁaŁ, honda super mega :) czy wrangler będzie choć troche "używany" ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoku Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 A ten pojedynek trwa czy umarł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek.m Napisano 24 Październik 2010 Share Napisano 24 Październik 2010 @velendil co rozumiesz przez uzywany? Zrobilem rendery w studio, jesli chodzi ci o scenke, to chyba nie jestem jeszcze zbyt obry w tym zeby prezentowalo to jakis poziom... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 24 Październik 2010 Autor Share Napisano 24 Październik 2010 nie było mnie w chacie teraz w weekend, a planuje jeszcze jeden dobry render zrobić, i powoli zrobić ankietę*smoku pojedynek nie umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi