Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Max3D.pl

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 115
  • Wyświetleń 17,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

kurde chyba zle export z rhino ustawiłem...

EDIT: thx brazniew za pomoc z exportem, rep

wersja z materiałem :)

51061863.jpg

Edytowane przez cortes

Napisano

żeby wątek pajęczyną nie zarusł dodaje 2 rendery tyl , zawias :) Co sądzicie o tym studio i oświetleniu? bo ja juz sam nie wiem...

jeptyl2a.jpg

jepzawiascopy.jpg

Napisano

wiesz, ja sie nie bawie w jakies "zawody", za to skoro Ty sie za nie bierzesz to dzialaj konkretnie. Pewnie gdybym mial taka motywacje to nie myslalbym o wrzucaniu probek.

Nie baw sie zreszta w jakies riposty tylko popraw swoje studio, bo fakt ze ja to robie slabo, nie znaczy ze Ty tez masz tak robic

Napisano

Wzucam probki bo nie jestem zadowolony z efektu i licze ze ktos moze cos mi podpowie czy doradzi. To ze musze poprawic studio, dobrze o tym wiem, w innym wypadku nie pisal bym takich postow. Wiec pisanie posta "popraw studio" jest dla mnie troche bezcelowe i nie wnosi nic nowego.

Napisano

Spróbuj nadać studiu ciemny materiał, dość mocno odbijający otoczenie, ale niech też je mocno rozmywa. No i z wozu może postaraj się wyciągnąć jakieś miękkie odbicia, twarde czasem są nudne.

Napisano
  • Autor

łohoo mnie nie było w weekend i juz takie spinki na forum, no fakt jesień to pora depresji itd... muszę*coś ogarnąć z tymi odbiciami na oponce bo to słoneczko było jako oświetlenie i żółto strasznie to wychodziło no i oponka miała szary refleks (w ustawieniach koloru) :( potestuje z czarnym tłem i jakimiś 2 swiatełkami studyjnymi :)

Napisano
  • Autor

chciałem początkowo aby było ciemno i wtedy malowanie by pasowało, ale narazie jest taka wersja może coś się jeszcze wykluje z tego:

render1j.jpg

Napisano

Od początku myślałem, że Wrangler wygra............ jednak CR-Z urwalo dupe... *.*

Obie pracki bardzo wysoki poziom (przynajmniej w moim uznaniu).

jestem za CORTESem

Napisano

ŁaŁ, honda super mega :)

czy wrangler będzie choć troche "używany" ? :)

Napisano

@velendil co rozumiesz przez uzywany? Zrobilem rendery w studio, jesli chodzi ci o scenke, to chyba nie jestem jeszcze zbyt obry w tym zeby prezentowalo to jakis poziom...

Napisano
  • Autor

nie było mnie w chacie teraz w weekend, a planuje jeszcze jeden dobry render zrobić, i powoli zrobić ankietę*smoku pojedynek nie umarł