adek Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Przed kilkunastoma minutami rozpoczęły się prezentacje Autodesk, które na żywo można oglądać również w internecie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1309 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Dzięki za linka!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 Zdaje sie, że dopiero się zaczęło i trochę tych wykładów na żywo będzie. Rozpiska równiez pod adresem: http://area.autodesk.com/siggraph2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 pochłaniam właśnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ttaaddeekk Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 niech ktoś to nagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 making of avatar i nie pozwolili im streamować :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr0cK Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 sanki: niestaty :(( btw: widzialem w showreelu Autodesk kawalek tej animacji, Historia Polski w (8 minuty czy cos podobnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 27 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2010 Ja jestem ciekawe czy coś zostanie udostępnione po SIGGRAPHie. Czy to tylko jest teraz "live". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 the mill fajne rzeczy pokazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonasz_Real Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 kto robi nockę ? :) ja niestety nie mogę. :( no skoda skoda. Ciekawe rzeczy pokazują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZJAWA Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 O 2:00 PIXAR będzie coś ciekawego pokazywał, jedziemy panowie nie poddawać się. Potem tylko oczy na zapałki i do pracy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf3de Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 Super...Niestety jak co roku Autodesk niema pozwolenia od dużych wytwórni na pokazywanie make'ing offów w necie...To lipa wielka. Nagrać to też chyba średnio można technicznie bo oni to jakoś dziwnie buforują (nie wiem?). Napewno będzie w ciągu kilku dni po siggraph'ie u nich na AREA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 27 Lipiec 2010 Share Napisano 27 Lipiec 2010 czekam na ptexa - nie ma, że boli ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 mhmmm.. fajne, ale bez szału ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2010 Dzisiaj pod tym samem adresem również będzie nadawany stream na żywo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2010 Przed chwilą rozpoczęła się transmisja. Za godzinę będzie nowy Mudbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vrocker Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Już jest. Przed chwilą były ciekawostki o prewizualizacji przy użyciu kamery wirtualnej i motionbuildera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 nudy - to, co wczoraj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adek Napisano 28 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2010 Ale ciekawe czy ten Making of Avatar będzie online też. Niby jest planowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
the_fgdf Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 I jak było czy nie było?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grave Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 I jak było czy nie było?? Czarny ekran... Można było tylko uszy nadstawiać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkins Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 o fak, za co się łapać - hudego, smoka, muda ? %-( na razie łapię doła... daaaaleko w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kulki Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 Macie może taki problem, że zatrzymuje się obraz a głos "idzie" dalej? Szlag mnie zaraz trafi:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
image.nation Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 bez kitu mam nadzieje ze ktos to nagrywa. niestety dzis nocke od 18 mam, prawie cale przegapilem :( motyla noga! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodkins Napisano 28 Lipiec 2010 Share Napisano 28 Lipiec 2010 eee za kilka dni bedzie na area... albo na cgpersia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 29 Lipiec 2010 Share Napisano 29 Lipiec 2010 jutro będzie to samo - obejrzycie sobie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi