Napisano 27 Lipiec 201014 l Przed kilkunastoma minutami rozpoczęły się prezentacje Autodesk, które na żywo można oglądać również w internecie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1309
Napisano 27 Lipiec 201014 l Autor Zdaje sie, że dopiero się zaczęło i trochę tych wykładów na żywo będzie. Rozpiska równiez pod adresem: http://area.autodesk.com/siggraph2010
Napisano 27 Lipiec 201014 l sanki: niestaty :(( btw: widzialem w showreelu Autodesk kawalek tej animacji, Historia Polski w (8 minuty czy cos podobnego)
Napisano 27 Lipiec 201014 l Autor Ja jestem ciekawe czy coś zostanie udostępnione po SIGGRAPHie. Czy to tylko jest teraz "live".
Napisano 27 Lipiec 201014 l kto robi nockę ? :) ja niestety nie mogę. :( no skoda skoda. Ciekawe rzeczy pokazują.
Napisano 27 Lipiec 201014 l O 2:00 PIXAR będzie coś ciekawego pokazywał, jedziemy panowie nie poddawać się. Potem tylko oczy na zapałki i do pracy:)
Napisano 27 Lipiec 201014 l Super...Niestety jak co roku Autodesk niema pozwolenia od dużych wytwórni na pokazywanie make'ing offów w necie...To lipa wielka. Nagrać to też chyba średnio można technicznie bo oni to jakoś dziwnie buforują (nie wiem?). Napewno będzie w ciągu kilku dni po siggraph'ie u nich na AREA.
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor Dzisiaj pod tym samem adresem również będzie nadawany stream na żywo!
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor Przed chwilą rozpoczęła się transmisja. Za godzinę będzie nowy Mudbox.
Napisano 28 Lipiec 201014 l Już jest. Przed chwilą były ciekawostki o prewizualizacji przy użyciu kamery wirtualnej i motionbuildera.
Napisano 28 Lipiec 201014 l Autor Ale ciekawe czy ten Making of Avatar będzie online też. Niby jest planowany...
Napisano 28 Lipiec 201014 l I jak było czy nie było?? Czarny ekran... Można było tylko uszy nadstawiać...
Napisano 28 Lipiec 201014 l o fak, za co się łapać - hudego, smoka, muda ? %-( na razie łapię doła... daaaaleko w lesie
Napisano 28 Lipiec 201014 l Macie może taki problem, że zatrzymuje się obraz a głos "idzie" dalej? Szlag mnie zaraz trafi:/
Napisano 28 Lipiec 201014 l bez kitu mam nadzieje ze ktos to nagrywa. niestety dzis nocke od 18 mam, prawie cale przegapilem :( motyla noga!