Napisano 31 Lipiec 201014 l W sumie to nie bardzo. Nie wiem co to jest. Technicznie kiepski chaos. No ale każdemu wolno popełnić to co mu się podoba ;).
Napisano 31 Lipiec 201014 l Autor ODA DO MŁODOŚCI: "Młodości! dodaj mi skrzydła! Niech nad martwym wzlecę światem... ...Sam sobie sterem, żeglarzem, okrętem..." Podoba mi się określenie: "Technicznie kiepski chaos". No cóż szkoda, że taki odbiór. Chyba zacznę zbierać znaczki ale to pewnie też będę źle robił.
Napisano 31 Lipiec 201014 l Nie zniechęcaj się. Każdy zaczynał w jakiś tam chaotyczny sposób ;). Powienienem raczej napisać - materiały niedopracowane, nie najlepsze oświetlenie, brak jakiegokolwiek związku z tematem konkursu, kiepska kompozycja. Z drugiej strony jest to 3D i skończyłeś pracę. To też jakoś się liczy. Następna będzie lepsza.
Napisano 31 Lipiec 201014 l Autor No to podniosłeś mnie na duchu, biorąc pod uwagę, ze czy de robię już naprawdę bardzo długo :/ I chyba nawet jakos dwa razy mialem fronta na naszym forum.Oczywiscie to nie czyni mnie grafikiem dobrym. Po za tym, jeśli treść ody do młodości nie zawiera w sobie pomysłu na życie, to ja nie wiem. Nikt w regulaminie nie napisał, że ma to być wypasione żelazko, albo statek kosmiczny. Za to mowa jest o pomysłach na życie. Edytowane 31 Lipiec 201014 l przez Simple_man
Napisano 1 Sierpień 201014 l @Simple_man: Przywracasz mi wiarę w, ludzką, niczym nie skrępowaną, wyobraźnię. Dzięki. @Hynol: , brak jakiegokolwiek związku z tematem konkursu, A ja tam widzę mnóstwo związków z tematem.