Napisano 17 Maj 200420 l witam! nowa pracka, jeszcze bardzo prymitywna,(przerwa od AUDI A8, i smoka). trzeba bedzie dodac jeszce ruiny itp.
Napisano 17 Maj 200420 l hmmm... nooo jeszcze wiele pracy przed Tobą chyba :-) bo na razie to nie ma co oceniać za bardzo, chociaż ... bardzo ładne tło ;-) - - - - - - pozdrowionka
Napisano 17 Maj 200420 l Tak sie zastanawiam po co robisz kolejną prace. Czemu nie skonczysz poprzednich? W połowie roboty znowu sie znudzisz i dojdziesz do wniosku ze zrobisz coś nowego? Fajny Ci wyszedłe kadr na tym rederze..... duzo czarnej przestrzeni w koło....
Napisano 17 Maj 200420 l Istotnie poczatki :), podpisuje sie tez pod BLADE\'em co do tych kolejnych prac. Pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200420 l Faktycznie moglbys to troszke wiekrze dac..hehe ale tlo jest spoko...moze sobie zrobie taka tapete z tego tla...hmm
Napisano 17 Maj 200420 l już teraz podoba mi się temat - lubię starożytność, więc liczę na to że tę prackę do kończysz bez względu na to co inni mówią Pozdrawiam
Napisano 17 Maj 200420 l mi też sie temat nawet podoba, ale szczerze mówiąc nie liczę na to że skonczy... choć chciałbym w to wierzyć
Napisano 17 Maj 200420 l hehe chyba chodzi o poczatki pracy:D:D a co do pracki to na razie mowie NIE ale to dopiero poczatek malo jest i nie wiele mozna gadac a co do widoku to jest dobry ;) tlo jest pikne:D:D narka
Napisano 17 Maj 200420 l Ja nic nie mówie bo Batman będzie się mścił :P Ale moze zrobimy zakład czy skończy. Przyjmuje zakłady $$$$$$$$$$ Ja stawiam wszystko że NIE. Ale Batman nie łam się nie podcinam ci tych małych skrzydełek lataj sobie hehe =)
Napisano 17 Maj 200420 l No w sumie rzeczywiscie, jak na Rzym, to troche malo, nawet jak na poczatki Rzymu :) A co do tla, to dla mnie normalka przy renderach testowych.
Napisano 19 Maj 200420 l Autor witam! blade niezostawiam tamtych prac, wrzysko mam zamiar skanczyc!Robie Rzym a dokladniej animke pon.. chce podwyzszyc ocene z inf( mam 3 przedmioty inf)audi caly czas poprawiam, a smoka robie troche wolniej.narazie mam zablokowany dostep do internetu wiec nieumieszczam updatow.
Napisano 20 Maj 200420 l a nie możesz zrobic jednego sensownego renderu? przeciez tu mało co widać. co ty ten rzym na znaczkach pocztowych chcesz pokazywac? zrób zoom\'a by ocenic co jest ok a co. no i oczywiscie czekam az skonczysz tego smoka...
Napisano 20 Maj 200420 l blade dobre z tymi znaczkami!!:D:D batman juz ci kazdy mowil zebys robil sensowne renderki blizej bo nic tu nie widac narka
Napisano 20 Maj 200420 l prosimy was o pomoc w ukonczeniu (rozpoczeciu) pracki. Nie mozemy znalesc zdjecia starozytnego rzymu jak byscie mogli nam podac linki z gory dziki narka
Napisano 20 Maj 200420 l no ze zdjęciem to będzie problem bo chyba rzymianie aparatu fotograficznego nie wynaleźli ;) ale jakies szkice może się znajdą. :D keep working pozdro
Napisano 21 Maj 200420 l :/ nie wiem co mam myśleć :|... Na tych obrazkach prawie nic nie widac, zamieszczaj coś większego. A Blade ma racje...
Napisano 21 Maj 200420 l Powiem tak.... po to sie daje prace do W.I.P by ludzie mogli oceniać, doradzać i pomagac podczas pracy. Niestety ty ich nie słuchasz i dalej robisz po swojemu. Ja nie mam problemu tylko pisze co sadze. Tyle już ludzi pisało o renderze.... a ty nic... dalej to małe i nic nie widać. Radze sie nad tym astanowić. Pozdrawiam
Napisano 29 Maj 200420 l witam was ten rzym to na infe (krotka animacja po rzymie:)) wiec ja tez to robie i zamieszczam co dzisiaj (0.5 h) zrobilem na razie sam model bez tex
Napisano 29 Maj 200420 l blade ma racje - po co robisz rendery w 640x480 skoro główny obiekt zajmuje tylko 350x250px a reszta to jest tło??
Napisano 29 Maj 200420 l Autor dobrze, dobrze spokojnie bez nerwow. Przyjelem to do wiadomosci, mam nadzieje ze odtad posty niebeda tylko na ten temat.pozdr
Napisano 29 Maj 200420 l No i to to są rendery! Całkiem fajniaste to i może też coś takiego sklecę :) P.S. nielot007 - Pokaz siatke, bo mi cos dół nie pasuje
Napisano 29 Maj 200420 l Autor witam, bez obrazy dla kolegi, chcialem sie zapytac przedmowcy co fajnego w tej pracy, to jest ukladanie boxow, i wycinanie.(bez obrazy nielot007 heh) w dodatku wydaje mi sie ze jest nierówno
Napisano 30 Maj 200420 l Otoz w tej pracy fajniaste jest... ukladanie boxow :) oraz rendery (przynajmniej cos widac - bez obrazy dla przedmowcy). Mi tez sie wydaje, ze jest nie rowno i dlatego przydalaby sie siatka
Napisano 30 Maj 200420 l witam!! nie wiem gdzie jest krzywo ale jak jest to mowta ludziska:P:P to poprawie a oto siateczka
Napisano 30 Maj 200420 l Autor wiem ze cienko, ale niamam czasu robic dokladniej i zajmowac sie poszczegulnymi punktami(nos, usta itp.). wiec mam nadzieje ze przymkniecie oko. hahah
Napisano 30 Maj 200420 l mnie to raczej zalatuje majami.Z tego co pamietam to Ares to bog wojny .w tamtych czasach to raczej pokazywali bogow jako niezlych atletow a ten z geby chucherkowato wyglada (a i w mitologi rzymskiej bog wojny sie chyba nazywal mars ,a w greckiej Ares ale moge sie mylic:))
Napisano 30 Maj 200420 l rowr, tak masz racje ares był bogiem grackim nie rzymskim, wiec moze rzymianie zmienili wiare :)
Napisano 30 Maj 200420 l Autor to bedzie animacia do szkolki, i ma ona powstac w 2 tyg. wiec niamamy zaduzo czasu na dokladniejszy modeling, co do nazwy heh, te dwie kultury sa tak do soebie podobne ze mi sie wszysko zlalo w jedno heh. dzieki za opinie. pozdr.