navi Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 witam! nowa pracka, jeszcze bardzo prymitywna,(przerwa od AUDI A8, i smoka). trzeba bedzie dodac jeszce ruiny itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kris_R Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 no i jescze sporo będzie trzeba dodać tak w ogóle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 hmmm... nooo jeszcze wiele pracy przed Tobą chyba :-) bo na razie to nie ma co oceniać za bardzo, chociaż ... bardzo ładne tło ;-) - - - - - - pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Tak sie zastanawiam po co robisz kolejną prace. Czemu nie skonczysz poprzednich? W połowie roboty znowu sie znudzisz i dojdziesz do wniosku ze zrobisz coś nowego? Fajny Ci wyszedłe kadr na tym rederze..... duzo czarnej przestrzeni w koło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Istotnie poczatki :), podpisuje sie tez pod BLADE\'em co do tych kolejnych prac. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Faktycznie moglbys to troszke wiekrze dac..hehe ale tlo jest spoko...moze sobie zrobie taka tapete z tego tla...hmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saczek_XTRM Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 już teraz podoba mi się temat - lubię starożytność, więc liczę na to że tę prackę do kończysz bez względu na to co inni mówią Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 mi też sie temat nawet podoba, ale szczerze mówiąc nie liczę na to że skonczy... choć chciałbym w to wierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Napisałeś rzym(początki), chodzi o początki pracki czy początki Rzymu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 hehe chyba chodzi o poczatki pracy:D:D a co do pracki to na razie mowie NIE ale to dopiero poczatek malo jest i nie wiele mozna gadac a co do widoku to jest dobry ;) tlo jest pikne:D:D narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SHIZO Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 Ja nic nie mówie bo Batman będzie się mścił :P Ale moze zrobimy zakład czy skończy. Przyjmuje zakłady $$$$$$$$$$ Ja stawiam wszystko że NIE. Ale Batman nie łam się nie podcinam ci tych małych skrzydełek lataj sobie hehe =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 No w sumie rzeczywiscie, jak na Rzym, to troche malo, nawet jak na poczatki Rzymu :) A co do tla, to dla mnie normalka przy renderach testowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 17 Maj 2004 Share Napisano 17 Maj 2004 \"nie od razu rzym zbudowano\" :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 19 Maj 2004 Autor Share Napisano 19 Maj 2004 witam! blade niezostawiam tamtych prac, wrzysko mam zamiar skanczyc!Robie Rzym a dokladniej animke pon.. chce podwyzszyc ocene z inf( mam 3 przedmioty inf)audi caly czas poprawiam, a smoka robie troche wolniej.narazie mam zablokowany dostep do internetu wiec nieumieszczam updatow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Orion Napisano 19 Maj 2004 Share Napisano 19 Maj 2004 Yary, Yary, sto srok za ogon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 20 Maj 2004 Autor Share Napisano 20 Maj 2004 maly dodatek , ale chyba zrobie go jeszcze raz hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 a nie możesz zrobic jednego sensownego renderu? przeciez tu mało co widać. co ty ten rzym na znaczkach pocztowych chcesz pokazywac? zrób zoom\'a by ocenic co jest ok a co. no i oczywiscie czekam az skonczysz tego smoka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 blade dobre z tymi znaczkami!!:D:D batman juz ci kazdy mowil zebys robil sensowne renderki blizej bo nic tu nie widac narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 prosimy was o pomoc w ukonczeniu (rozpoczeciu) pracki. Nie mozemy znalesc zdjecia starozytnego rzymu jak byscie mogli nam podac linki z gory dziki narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vetis Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 no ze zdjęciem to będzie problem bo chyba rzymianie aparatu fotograficznego nie wynaleźli ;) ale jakies szkice może się znajdą. :D keep working pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empik Napisano 20 Maj 2004 Share Napisano 20 Maj 2004 sopx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 21 Maj 2004 Autor Share Napisano 21 Maj 2004 blade ty masz jakis problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 :/ nie wiem co mam myśleć :|... Na tych obrazkach prawie nic nie widac, zamieszczaj coś większego. A Blade ma racje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLADE Napisano 21 Maj 2004 Share Napisano 21 Maj 2004 Powiem tak.... po to sie daje prace do W.I.P by ludzie mogli oceniać, doradzać i pomagac podczas pracy. Niestety ty ich nie słuchasz i dalej robisz po swojemu. Ja nie mam problemu tylko pisze co sadze. Tyle już ludzi pisało o renderze.... a ty nic... dalej to małe i nic nie widać. Radze sie nad tym astanowić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 witam was ten rzym to na infe (krotka animacja po rzymie:)) wiec ja tez to robie i zamieszczam co dzisiaj (0.5 h) zrobilem na razie sam model bez tex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 blade ma racje - po co robisz rendery w 640x480 skoro główny obiekt zajmuje tylko 350x250px a reszta to jest tło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 dobrze, dobrze spokojnie bez nerwow. Przyjelem to do wiadomosci, mam nadzieje ze odtad posty niebeda tylko na ten temat.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 29 Maj 2004 Share Napisano 29 Maj 2004 No i to to są rendery! Całkiem fajniaste to i może też coś takiego sklecę :) P.S. nielot007 - Pokaz siatke, bo mi cos dół nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 29 Maj 2004 Autor Share Napisano 29 Maj 2004 witam, bez obrazy dla kolegi, chcialem sie zapytac przedmowcy co fajnego w tej pracy, to jest ukladanie boxow, i wycinanie.(bez obrazy nielot007 heh) w dodatku wydaje mi sie ze jest nierówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mulczas Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Otoz w tej pracy fajniaste jest... ukladanie boxow :) oraz rendery (przynajmniej cos widac - bez obrazy dla przedmowcy). Mi tez sie wydaje, ze jest nie rowno i dlatego przydalaby sie siatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 witam!! nie wiem gdzie jest krzywo ale jak jest to mowta ludziska:P:P to poprawie a oto siateczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 30 Maj 2004 Autor Share Napisano 30 Maj 2004 wiem ze cienko, ale niamam czasu robic dokladniej i zajmowac sie poszczegulnymi punktami(nos, usta itp.). wiec mam nadzieje ze przymkniecie oko. hahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 Fajna maska :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir_Bols Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 rzym? a ta glowa troche jak z wysp wielkanocnych.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 mnie to raczej zalatuje majami.Z tego co pamietam to Ares to bog wojny .w tamtych czasach to raczej pokazywali bogow jako niezlych atletow a ten z geby chucherkowato wyglada (a i w mitologi rzymskiej bog wojny sie chyba nazywal mars ,a w greckiej Ares ale moge sie mylic:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 30 Maj 2004 Share Napisano 30 Maj 2004 rowr, tak masz racje ares był bogiem grackim nie rzymskim, wiec moze rzymianie zmienili wiare :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
navi Napisano 30 Maj 2004 Autor Share Napisano 30 Maj 2004 to bedzie animacia do szkolki, i ma ona powstac w 2 tyg. wiec niamamy zaduzo czasu na dokladniejszy modeling, co do nazwy heh, te dwie kultury sa tak do soebie podobne ze mi sie wszysko zlalo w jedno heh. dzieki za opinie. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi