Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Zrobiłem wam plakat. Prawda że piękny.

plakat.jpg

;)

[Wyedytowany dnia 1-7-2004 > Batou]

• Odpowiedzi 221
  • Wyświetleń 12,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

zlot dobra sprawa, najlepiej we wrocu gdyby byl, bo mam najblizej :P

ale coz, inni maja blizej do warszawy, ktora teraz prowadzi w rankingu:(

nic tam co bedzie to bedzie, a jezeli nie bedzie we wrocu to nie bedziecie mieli zaszczytu poznac gwiazdy, jaka niewatpliwie jestem :PPPPPP

ktos mi cos kiedys powiedzial o narcyzach czy jakos tak, zupelnie nie wiem o co chodzilo

Napisano

my z boba(miki) bedziemy w Szklarskiej Porebie pomiedzy 31 lipca a 3 sierpnia, a wczesniej w Gdansku od 28 do 30 lipca wiec kto chetny to moze nas lapac pod numerem 506050458

pozdrawiamy

Napisano

A może wpadnie ktoś do takiego przecudnego msca, jakim jest Bochnia?? ;) Proponowałbym zlot w jakimś tańszym mscu niż stolica :) Pozdr00wki!!

Napisano

Mati !! przeciez jest juz wszystko ustalone... stolica odpada ze wzgledow ideologicznych... ;) wpadnij do Gdanska albo do Szklarskiej...

pozdrawiam, miki

Napisano

dobra nie bede owijal w bawelne, najlepszym miejscem na zlot jest klodzko, a to mianowicie ze wzgledow takich, ze JA tam mieszkam i nie bede musial nigdzie jechac

za to bede za darmo rozdawal autografy

cos mi tu pachnie narcyzem, czy jak to sie nazywalo, ale i tak nie wiem o co chodzi :PPP

Napisano

Opole, opole, opole, do mnie i do adka :P to już wystarczający argument ;)

Albo we wrocku. Najpiękniejsze miasto jakie widziałem a byłem we wszystkich większych. Miało tam być nawet expo ale politycznie przyznali skośnookim :/

Napisano

no opole albo wroclaw do jednego i do drugiego mam taka sama odleglosc wiec tu i tu moze byc :)

Napisano

buahayhaha... wiecie kiedy pisałem ten post.. lol

ale w sumie jak chcecie to wpadnijcie do Opola ;]

Napisano

batou dementuje. nigdy nigdzie nie mowilem o stawianiu czegokolwiek. noclegu tez nie zalatwiam. :\