Piret Napisano 27 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Dzięki wielkie. Fajnie, że syrenka przypadła Wam do gustu, planuję kiedyś zrobić serię. Póki co wrzucam ćwiczenie ze zdjęcia i małą część konceptów z Enemy Fronta (wkrótce dorzucę więcej). Prace są z lat 2010-2013. Niestety większa część nie została wykorzystana, ponieważ zmieniło się IP gry oraz scenariusz. Była to ogromna frajda. Zebrałam mega doświadczenie, świetnie się przy tym bawiąc. Chwilami było ciężko, ale dałam radę ;) Pozdrawiam. Ćwiczenie ze zdjęcia: EF: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 27 Czerwiec 2014 Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Hejo! całkiem ładny i delikatny ten portrecik. To jest podmalowany ze szkicu ołówkiem? (takie wrażenie mam. ;) ) Jeśli nie, to podziwiam zręczność w pracy na tablecie. ;) Co do konceptów, są takie szaro-bure, co mnie nie pociąga. Ale uśmiechałem się przyglądając się im, bo aż przypomniała mi się moja prababcia która opowiadała jak w biustonoszu przemycała listy przed Niemcami. ;p Syrenka zdecydowanie debeściak, aż miło popatrzeć. Patrząc na nią, dosłownie zapominam że to rysunek, wow! Jeśli dała Ci tyle frajdy jak dobrze wygląda, to zdecydowanie fajnie by byłoby iść w tą stronę. Pozdrawiam!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 22 Sierpień 2014 Share Napisano 22 Sierpień 2014 Witaj. Bardzo fajne szczegółowe koncepty wyżej , doceniam ciężką prace i wkład w projekt Enemy Front . Nie wiem czemu ale najnowsze prace w ogóle się nie wczytały na stronę i nie mogę zobaczyć co tam masz nowego ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piret Napisano 22 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2014 Swiezy: dzięki, portret malowany na tablecie, ołówka brak :) Ciąg dalszy EF: Pozdrawiam :) - - - Połączono posty - - - Witaj. Bardzo fajne szczegółowe koncepty wyżej , doceniam ciężką prace i wkład w projekt Enemy Front . Nie wiem czemu ale najnowsze prace w ogóle się nie wczytały na stronę i nie mogę zobaczyć co tam masz nowego ;/ Już poprawione, miałam małe problemy. Dzięki wielkie, cieszę się, że się podobają. Dużo pracy było i satysfakcji też. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SentieL Napisano 22 Sierpień 2014 Share Napisano 22 Sierpień 2014 (edytowane) Dużo czasu ci zajęło przy tych projektach ? Presji czasu nie było jak rozumiem , pytam z ciekawości bo ja np. w pośpiechu nie potrafię się skupić . I najwyższa pora abym się z tym oswoił , dobre tempo też bardzo ważne. Edytowane 26 Sierpień 2014 przez SentieL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi