Napisano 12 Sierpień 201014 l 5! To będzie moja pierwsza praca pokazana na tym forum. Mam nadzieje, że coś Wam się w niej spodoba. Jedna z prac zaliczeniowych na studiach. Mile widziana krytyka :) Używałem 3D Studio Maxa + Vray 1.5 SP2 Edytowane 12 Sierpień 201014 l przez cieply
Napisano 12 Sierpień 201014 l Blurowałeś chyba w PS? Trochę drażnią poszarpane krawędzie. Ogólnie przyjemne wrażenie:)
Napisano 12 Sierpień 201014 l No wszyscy wiedzą że jestem wredny to teraz zjadę autora: naprawdę niebrzydkie. Pomysł jest dobry. Wykonanie jeszcze nie to. To czego brakuje to lepszego mapowania na płatkach i stanowczo mocniejszego DOFa i trochę mniejszy kąt kamery gdyż lilie nie są takie duże. Gdyby jeszcze dodać kilka owadów to stawiałbym na fronta.
Napisano 13 Sierpień 201014 l Wziąłeś się za bardzo trudną pracę. Dokończą ją za rok, będzie znacznie lepiej. o/
Napisano 13 Sierpień 201014 l Scence przydaloby sie troche dopracowania. Na platkach posypal sie AA, na lisciach przydaloby sie wiecej poly bo widac krawedzie i w ogole przydaloby sie je troche bardziej szczegolowo wymodelowac a nie takie plaskie i tylko z tekstura liscia nalozona, jakis bump na nie, specular i poza tym textura liscia ma troche mala rozdzialke, na platkach tez troche mapowanie ci sie rozjechalo, a tak poza tym to calkiem przyjemne dla oka
Napisano 13 Sierpień 201014 l Fajny pomysł ale jeszcze nie to wykonanie. Ten kwiat to jakis gigant patrząc na pofalowaną wodę;)
Napisano 22 Sierpień 201014 l Autor Ok. Dzięki za opinie i krytykę. Każde zdanie pomaga. Będę poprawiał i pracował :)