Przybysz Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 (edytowane) Jako, że bitwa jeszcze się nie skończyła, a zapoznaje się z Blenderem to wrzucam wypociny. Faith z Mirrors Edge - równe 1k trisów. Indian: dzięki, szukam hostingu jakiegoś... ... chyba znalazłem. Koniec: Pokonkursowa wersja po tuningu. Tak od początku miała wyglądać. Dokończona textura, skorygowany rig i okiełznany shader. Edytowane 25 Sierpień 2010 przez Przybysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indian Napisano 12 Sierpień 2010 Share Napisano 12 Sierpień 2010 nie widać obrazków... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 12 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpień 2010 indian: Dzięki, mam nadzieje, że już widać. Jak się nic nie wrzucało kilka lat, to wychodzi się z wprawy. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 13 Sierpień 2010 Share Napisano 13 Sierpień 2010 bardzo fajna bryla, az ciezko uwierzyc ze tylko 1k, dobra robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2010 Czy znajdzie się jakiś blenderowy Guru, który by podpowiedział jak ustawić alfe by działała dobrze a nie tylko na jednym pixelu oraz jak zmienić kolor tła które staje sie czarne po kliknięciu 'Only Render'? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczuro Napisano 15 Sierpień 2010 Share Napisano 15 Sierpień 2010 czarne zmiasz w zakładka world -> panel world -> horizon co do alfy to chyba user preferences -> system -> suwak clip alpha 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2010 (edytowane) Super, dzięki! O to chodziło. [edit] Powoli kończe. Tylko jakiś finalny obrazek sklece. Edytowane 15 Sierpień 2010 przez Przybysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruku Napisano 15 Sierpień 2010 Share Napisano 15 Sierpień 2010 ogólnie spox tylko wydaje się że szczęke ma jakby za dużą, wygląda przez to trochę jak chłop ;p powodzenia mimo ciśnienia czasowego XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2010 Heh, można by ją jeszcze dopieszczać gdyby był czas, ale azjatki mają takie okrągłe twarze. Sory za kiepską prezentacje ale już nie daje rady. Dzięki za komentarze i życzę ukończenia pozostałym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 fajnie wyszlo, podoba mi sie, szkoda ze wczesniej nie wrzuciles, to by ci powytylaki wiecej bledow, ale ogolnie mi sie bardzo podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kirian Napisano 16 Sierpień 2010 Share Napisano 16 Sierpień 2010 czuje ze to moze byc czarny kon tej bitwy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 16 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2010 fajnie wyszlo, podoba mi sie, szkoda ze wczesniej nie wrzuciles, to by ci powytylaki wiecej bledow, ale ogolnie mi sie bardzo podoba Troche puźno zacząłem i częstych updatów nie miałem nawet czasu wrzucać, bo dość sporo mi zajęło opanowanie Blendera 2.5. Straszne dziwne ma te narzędzia malarskie i do tego trzeba pamiętać by zapisywać co chwile texture bo sie crashe zdarzają, grrrrr. W końcu i tak musiałem użyć GIMPa. Nie wiem czy sie przyznawać przed sondą, ale robiąc na ostatnią chwile przypadkowo nie włączyłem jednej warstwy na texturze i czegoś tu brak. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi