Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

267mirrors_edge_01.jpg

Jako, że bitwa jeszcze się nie skończyła, a zapoznaje się z Blenderem to wrzucam wypociny. Faith z Mirrors Edge - równe 1k trisów.

657faith_wire.png

Indian: dzięki, szukam hostingu jakiegoś...

... chyba znalazłem.

Koniec:

finalvp.png

Pokonkursowa wersja po tuningu. Tak od początku miała wyglądać.

871press1.png

Dokończona textura, skorygowany rig i okiełznany shader.

Edytowane przez Przybysz

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano
  • Autor

indian: Dzięki, mam nadzieje, że już widać. Jak się nic nie wrzucało kilka lat, to wychodzi się z wprawy. ;)

Napisano

bardzo fajna bryla, az ciezko uwierzyc ze tylko 1k, dobra robota :)

Napisano
  • Autor

Czy znajdzie się jakiś blenderowy Guru, który by podpowiedział jak ustawić alfe by działała dobrze a nie tylko na jednym pixelu oraz jak zmienić kolor tła które staje sie czarne po kliknięciu 'Only Render'?

problemim.png

Napisano

czarne zmiasz w zakładka world -> panel world -> horizon

co do alfy to chyba user preferences -> system -> suwak clip alpha

Napisano
  • Autor

Super, dzięki! O to chodziło.

[edit]

pre1.png

Powoli kończe. Tylko jakiś finalny obrazek sklece.

Edytowane przez Przybysz

Napisano

ogólnie spox tylko wydaje się że szczęke ma jakby za dużą, wygląda przez to trochę jak chłop ;p

powodzenia mimo ciśnienia czasowego XD

Napisano
  • Autor

Heh, można by ją jeszcze dopieszczać gdyby był czas, ale azjatki mają takie okrągłe twarze. Sory za kiepską prezentacje ale już nie daje rady. Dzięki za komentarze i życzę ukończenia pozostałym.

Napisano

fajnie wyszlo, podoba mi sie, szkoda ze wczesniej nie wrzuciles, to by ci powytylaki wiecej bledow, ale ogolnie mi sie bardzo podoba

Napisano
  • Autor
fajnie wyszlo, podoba mi sie, szkoda ze wczesniej nie wrzuciles, to by ci powytylaki wiecej bledow, ale ogolnie mi sie bardzo podoba

Troche puźno zacząłem i częstych updatów nie miałem nawet czasu wrzucać, bo dość sporo mi zajęło opanowanie Blendera 2.5. Straszne dziwne ma te narzędzia malarskie i do tego trzeba pamiętać by zapisywać co chwile texture bo sie crashe zdarzają, grrrrr. W końcu i tak musiałem użyć GIMPa.

Nie wiem czy sie przyznawać przed sondą, ale robiąc na ostatnią chwile przypadkowo nie włączyłem jednej warstwy na texturze i czegoś tu brak. :D