Napisano 12 Sierpień 201014 l Jako, że bitwa jeszcze się nie skończyła, a zapoznaje się z Blenderem to wrzucam wypociny. Faith z Mirrors Edge - równe 1k trisów. Indian: dzięki, szukam hostingu jakiegoś... ... chyba znalazłem. Koniec: Pokonkursowa wersja po tuningu. Tak od początku miała wyglądać. Dokończona textura, skorygowany rig i okiełznany shader. Edytowane 25 Sierpień 201014 l przez Przybysz
Napisano 12 Sierpień 201014 l Autor indian: Dzięki, mam nadzieje, że już widać. Jak się nic nie wrzucało kilka lat, to wychodzi się z wprawy. ;)
Napisano 15 Sierpień 201014 l Autor Czy znajdzie się jakiś blenderowy Guru, który by podpowiedział jak ustawić alfe by działała dobrze a nie tylko na jednym pixelu oraz jak zmienić kolor tła które staje sie czarne po kliknięciu 'Only Render'?
Napisano 15 Sierpień 201014 l czarne zmiasz w zakładka world -> panel world -> horizon co do alfy to chyba user preferences -> system -> suwak clip alpha
Napisano 15 Sierpień 201014 l Autor Super, dzięki! O to chodziło. [edit] Powoli kończe. Tylko jakiś finalny obrazek sklece. Edytowane 15 Sierpień 201014 l przez Przybysz
Napisano 15 Sierpień 201014 l ogólnie spox tylko wydaje się że szczęke ma jakby za dużą, wygląda przez to trochę jak chłop ;p powodzenia mimo ciśnienia czasowego XD
Napisano 15 Sierpień 201014 l Autor Heh, można by ją jeszcze dopieszczać gdyby był czas, ale azjatki mają takie okrągłe twarze. Sory za kiepską prezentacje ale już nie daje rady. Dzięki za komentarze i życzę ukończenia pozostałym.
Napisano 16 Sierpień 201014 l fajnie wyszlo, podoba mi sie, szkoda ze wczesniej nie wrzuciles, to by ci powytylaki wiecej bledow, ale ogolnie mi sie bardzo podoba
Napisano 16 Sierpień 201014 l Autor fajnie wyszlo, podoba mi sie, szkoda ze wczesniej nie wrzuciles, to by ci powytylaki wiecej bledow, ale ogolnie mi sie bardzo podoba Troche puźno zacząłem i częstych updatów nie miałem nawet czasu wrzucać, bo dość sporo mi zajęło opanowanie Blendera 2.5. Straszne dziwne ma te narzędzia malarskie i do tego trzeba pamiętać by zapisywać co chwile texture bo sie crashe zdarzają, grrrrr. W końcu i tak musiałem użyć GIMPa. Nie wiem czy sie przyznawać przed sondą, ale robiąc na ostatnią chwile przypadkowo nie włączyłem jednej warstwy na texturze i czegoś tu brak. :D