Napisano 13 Sierpie艅 201014 l witam nie wiedzia艂em gdzie zada膰 pytanie wi臋c zadaje je w tym dziale. Ot贸偶 m贸g艂bym mi kto艣 poda膰 jak moge skonfigurowa膰 lub co zrobi膰 aby polepszy膰 prace mojego komutera podczas korzystania z Max-a? Poniewa偶 ostatnio jako艣 tak zacz膮艂em robi膰 elementy o du偶ej ilo艣ci poly. Moja konfiguracja sprz臋towa to : (z roku 2007 wi臋c.. wiecie nie jest super) 聽 Intel C2D e4300 1.8 rdze艅 skr臋ci艂em do 2,5 GF 8600GT 256MB 128bit贸w szeroka p艂yta to ABIT PRO AB9 Ram-u 2GB w dualu na 667mhz mam w biosie ustawione dysk to raczej niewa偶ne
Napisano 13 Sierpie艅 201014 l postawi膰 winde 64 bity( o ile jeszcze jej nie masz) i dokupi膰 ramu , to na poczatek ;)
Napisano 13 Sierpie艅 201014 l a ja polecal zapoznanie sie ze skrotem shift+q i przywykniecie do izolowania obiektow nad ktorymi pracujesz
Napisano 13 Sierpie艅 201014 l Autor czyli najlepiej wcisn膮膰 quad i ram 聽 a stery mam takie jakie dorwa艂em na necie najbardziej aktualne 聽 i jeszcze jedno pytanie bo pobra艂em Winde XP x64 z chomikuj i AntiVir wykry艂 mi w .exe (tej windy) wirusy typu Worm/Ircbot i mam pytanie czy to ze wzgl臋du na fakt 偶e jest ona 64bitowa i myli antywirus pliki czy s膮 one tam rzeczywi艣cie? i co my艣licie na temat Windy MX ? czy b臋dzie lepsza od zwyk艂ego XP czy to po prostu bardzie upchana winda?
Napisano 13 Sierpie艅 201014 l Nie wiem co prawda jak ma si臋 sprawa z tymi kartami pod PC, ale GF8600M (wersja mobilna do laptop贸w) to by艂o jedno wielkie nieporozumienie - ma艂o wydajna i bardzo si臋 grzeje (dlatego raz mi si臋 spali艂a a w efekcie jaki艣 czas temu postanowi艂em zmieni膰 laptopa). 聽 My艣l臋, 偶e jest jaki艣 zwi膮zek z twoj膮 sytuacj膮 - w ko艅cu podczas pracy na viewportach wykorzystywana jest karta graficzna. Poleca艂bym poszuka膰 w internecie czy z wersjami stacjonarnymi 8600GT by艂y problemy takie jak w przypadku 8600M.
Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto