adek Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 (edytowane) 2 dni temu Autodesk zamieścił na swoim kanale Youtube "Autodesk Media and Entertainment Best of the Best Show reel 2010". Miło mi i tym razem poinformować, że w filmie możemy zobaczyć nasz polski akcent - reklama portalu Domiporta zrealizowana przez The Chimney Pot w Warszawie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1339 Edytowane 15 Sierpień 2010 przez Adek
olaf Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 zmiencie wreszcie jakoś styl zeby nie bylo białych marginesów przy fullscreenie :)
adek Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 zmiencie wreszcie jakoś styl zeby nie bylo białych marginesów przy fullscreenie :) Jakie marginesy? Nic takie nie zauważyłem.
olaf Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 przy ogladaniu hd mam czesto białe grube pasy po bokach filmu
G-B Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 " Szukałem z ciekawości polskiego akcentu, ale chyba go tym razem nie ma." Oprócz PI... coś jeszcze w tym kraju istnieje. 1.48s -reklama portalu Domiporta zrealizowana przez The Chimney Pot (Warszawa) Zresztą została nagrodzona na KRT 2010 ;) Brąz Tytuł pracy: DOMIPORTA BIZNESMEN Klient: Trader.com Polska Produkt: portal www.domiporta.pl Agencja: The Chimney Pot Dyrektor Kreatywny: - Copywriter: Maria Pułaska, Maciej Trybek, Anna Rozwadowska Dom Produkcyjny: Oto Studio Filmowe Reżyseria: Bartek Ignaciuk Muzyka: James McNair/Daniel Teper- Cuthbert's Imaginary Soiree Zdjęcia: Marek Sanak Inni nie ujęci w zestawieniu twórcy: Kamil Grzelak- CGI Supervisor ... wiem bo też ją robiłem ;)
G-B Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 Dolewając odrobiny oliwy warto wspomnieć że The Chimney Pot zdobył nagrodę - Dome Post Produkcyjnym Roku 2009 -- http://ktr.org.pl/2009/10/ktr09-rozstrzygniety/ Punktacja w rankingu Dom Post Produkcyjny Roku: * Badi Badi – 5 punktów * Platige Image – 15 punktów * Domem Post Produkcyjnym Roku zostało Chimney Pot – 27 punktów ;)
tweety Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 hehe zaraz rozgorzeje wojna pomiędzy PI a chimneyem ;) gratsy dla studia za dobrą reklamę i za umieszczenie jej w reelu.
G-B Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 "hehe zaraz rozgorzeje wojna pomiędzy PI a chimneyem ;) " hehe... jak w 1410 zaraz ktoś wyjmie dwa nagie krzyże tfuuu.... miecze :D... Bez obawa ;) PI i tak robią fajne rzeczy, dodatkowej motywacji im nie potrzeba 1
adek Napisano 14 Sierpień 2010 Autor Napisano 14 Sierpień 2010 O prosze! Dzieki G-B. Nigdzie nie napisalem, że jest tylko PI. Nie zauważyłem tego, ale dobrze, ze napisales. Poprawiam newsa :)
G-B Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 ... a ja bym nie chciał zaczynać tu jakiejkolwiek wojny ;). Spoko :)
_Mich@l_ Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 Ja nie mam nawet żadnego łącza do wspominanego filmu? Czy trzeba googlować?
G-B Napisano 14 Sierpień 2010 Napisano 14 Sierpień 2010 hehe... no ładnie w ramach edycji... link został usunięty ;) hehe ciemna strona mocy ingerowała ;)
adek Napisano 15 Sierpień 2010 Autor Napisano 15 Sierpień 2010 No tak... weekendowe poprawki i kopiuj wklej - film już wrócił na swoje miejsce.
MLoDY47 Napisano 17 Sierpień 2010 Napisano 17 Sierpień 2010 (edytowane) Grzechu !!!! Pogratuluj Kamilowi ode mnie... sobie tez .... I nie KRT tylko KTR... ;) Edytowane 17 Sierpień 2010 przez MLoDY47
Rekomendowane odpowiedzi