Napisano 14 Sierpień 201014 l 2 dni temu Autodesk zamieścił na swoim kanale Youtube "Autodesk Media and Entertainment Best of the Best Show reel 2010". Miło mi i tym razem poinformować, że w filmie możemy zobaczyć nasz polski akcent - reklama portalu Domiporta zrealizowana przez The Chimney Pot w Warszawie. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1339 Edytowane 15 Sierpień 201014 l przez Adek
Napisano 14 Sierpień 201014 l zmiencie wreszcie jakoś styl zeby nie bylo białych marginesów przy fullscreenie :)
Napisano 14 Sierpień 201014 l Autor zmiencie wreszcie jakoś styl zeby nie bylo białych marginesów przy fullscreenie :) Jakie marginesy? Nic takie nie zauważyłem.
Napisano 14 Sierpień 201014 l " Szukałem z ciekawości polskiego akcentu, ale chyba go tym razem nie ma." Oprócz PI... coś jeszcze w tym kraju istnieje. 1.48s -reklama portalu Domiporta zrealizowana przez The Chimney Pot (Warszawa) Zresztą została nagrodzona na KRT 2010 ;) Brąz Tytuł pracy: DOMIPORTA BIZNESMEN Klient: Trader.com Polska Produkt: portal www.domiporta.pl Agencja: The Chimney Pot Dyrektor Kreatywny: - Copywriter: Maria Pułaska, Maciej Trybek, Anna Rozwadowska Dom Produkcyjny: Oto Studio Filmowe Reżyseria: Bartek Ignaciuk Muzyka: James McNair/Daniel Teper- Cuthbert's Imaginary Soiree Zdjęcia: Marek Sanak Inni nie ujęci w zestawieniu twórcy: Kamil Grzelak- CGI Supervisor ... wiem bo też ją robiłem ;)
Napisano 14 Sierpień 201014 l Dolewając odrobiny oliwy warto wspomnieć że The Chimney Pot zdobył nagrodę - Dome Post Produkcyjnym Roku 2009 -- http://ktr.org.pl/2009/10/ktr09-rozstrzygniety/ Punktacja w rankingu Dom Post Produkcyjny Roku: * Badi Badi – 5 punktów * Platige Image – 15 punktów * Domem Post Produkcyjnym Roku zostało Chimney Pot – 27 punktów ;)
Napisano 14 Sierpień 201014 l hehe zaraz rozgorzeje wojna pomiędzy PI a chimneyem ;) gratsy dla studia za dobrą reklamę i za umieszczenie jej w reelu.
Napisano 14 Sierpień 201014 l "hehe zaraz rozgorzeje wojna pomiędzy PI a chimneyem ;) " hehe... jak w 1410 zaraz ktoś wyjmie dwa nagie krzyże tfuuu.... miecze :D... Bez obawa ;) PI i tak robią fajne rzeczy, dodatkowej motywacji im nie potrzeba
Napisano 14 Sierpień 201014 l Autor O prosze! Dzieki G-B. Nigdzie nie napisalem, że jest tylko PI. Nie zauważyłem tego, ale dobrze, ze napisales. Poprawiam newsa :)
Napisano 14 Sierpień 201014 l Ja nie mam nawet żadnego łącza do wspominanego filmu? Czy trzeba googlować?
Napisano 14 Sierpień 201014 l hehe... no ładnie w ramach edycji... link został usunięty ;) hehe ciemna strona mocy ingerowała ;)
Napisano 15 Sierpień 201014 l Autor No tak... weekendowe poprawki i kopiuj wklej - film już wrócił na swoje miejsce.
Napisano 17 Sierpień 201014 l Grzechu !!!! Pogratuluj Kamilowi ode mnie... sobie tez .... I nie KRT tylko KTR... ;) Edytowane 17 Sierpień 201014 l przez MLoDY47