bogdans85 Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 zrobiłem model, pomalowałem go a teraz chcę wypalić mapę ale w teksture map opcje nowej tekstury polypaint nie jest aktywna, displacement takze.nie bardzo wiem co tu poradzić.załączam link ze zdjęciem http://img840.imageshack.us/i/screenmax001.jpg/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Morte Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 Eee a modelik ma uvki jakies? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 A model masz zmapowany? Masz jak byk napisane że na najniższym subdivie mapujesz. Poza tym po co mapujesz uvc w ten sposób jak jest uv master? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdans85 Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2010 Nie ma nic.Po prostu "pomalowałem model"nic wiecej nie robilem.Właśnie chcę zrobić z tego UV. W tej wersji zbrusha ni e ma uv mastera,albo nie moge znalezc.Co w takim razie najlepiej zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucek Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 uvmaster to plugin przecież. Ściągnij go ze strony pixologic. Ew możesz dla wiekszej kontroli użyć do mapowania np darmowego roadkilla uv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 Ze strony Pixologic do 3.5 już chyba nie ściągnie,wszystko w wersjach dla zbrusha 4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdans85 Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2010 Jest do ściągnięcia 3.5 ale R2 a ja mam R3, sądzicie,że pójdzie?Jak go wogóle wgrać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mafida Napisano 22 Sierpień 2010 Share Napisano 22 Sierpień 2010 Na tym obrazku co załączyłes masz R2... Zresztą,pluginy pewnie z r2 i r3 sa takie same.Z pluginami z 4 mogą już być problemy raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdans85 Napisano 22 Sierpień 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2010 No na odwrót napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi