Napisano 24 Sierpień 201014 l Elo, Nazywam się TAP-CHAN i jestem nowy na forum. Wrzucam tu kilka swoich prac ołówkiem (format B1) i obrazów olejnych. Obraz z przed trzech lat, ale nadal go kocham, malowany olejem. Na razie tyle niedługo wrzucę więcej. Edytowane 24 Sierpień 201014 l przez TAP-CHAN
Napisano 24 Sierpień 201014 l Witam :) Po pierwsze: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34900 w związku z nazwą wątku. Po drugie: mniejsze zdjęcia, bo ja przynajmniej muszę czekać około 1,5 minuty zanim otworzy mi się jedna Twoja praca : Pozdrawiam.
Napisano 24 Sierpień 201014 l Albo najlepiej zamiast wrzucać odnośniki, zamieszczaj tutaj prace, bo się ludziom nie będzie chciało na przykład z braku czasu otwierać i czekać aż się załaduje. Co do prac, to jest słabe zróżnicowanie waloru, najlepsza ze wszystkich jest druga. EDIT: No i ten rozmiar, to rzeczywiście znaczna przesada. pozdrawiam
Napisano 25 Sierpień 201014 l Autor Co do waloru to ciężka sprawa bo to są zdjęcia prac i to nie wygląda tak jak w rzeczywistości i dość dziwnie wychodzi. A co do rozmiaru to już zredukowałem o 3/4:P Sorry za ten bałagan nowy tu jestem.
Napisano 25 Sierpień 201014 l Autor Kolejne dwie prace ołówkiem - potwory na B2, ale kolorowane już w photoshopie (tak wiem, że nie powinienem tak robić:P)
Napisano 16 Wrzesień 201014 l No te stwory są jak już wiesz wg mnie całkiem kozackie, szczególnie overseer.
Napisano 16 Wrzesień 201014 l Ten overseer to jakbym go juz gdzies widzial. Jakos tak mgliscie pamietam... Chyba w jakims supermarkecie. Taaa... Gdzies w Stanach, ale ten supermarket to jacys Japonczycy zbudowali...
Napisano 6 Październik 201014 l Autor Nie no ja nigdy nie ukrywałem, że Lovecraft i Silent Hill zawsze były dla mnie inspiracją ;)
Napisano 6 Październik 201014 l Kolejne dwie prace ołówkiem - potwory na B2, ale kolorowane już w photoshopie (tak wiem, że nie powinienem tak robić:P) Czemu nie powinieneś tak robić? Stary rób jak chcesz, aby Tobie się podobała technika jak i efekt.