TAP-CHAN Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 (edytowane) Elo, Nazywam się TAP-CHAN i jestem nowy na forum. Wrzucam tu kilka swoich prac ołówkiem (format B1) i obrazów olejnych. Obraz z przed trzech lat, ale nadal go kocham, malowany olejem. Na razie tyle niedługo wrzucę więcej. Edytowane 24 Sierpień 2010 przez TAP-CHAN
WojtekFus Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Witam :) Po pierwsze: http://max3d.pl/forum/showthread.php?t=34900 w związku z nazwą wątku. Po drugie: mniejsze zdjęcia, bo ja przynajmniej muszę czekać około 1,5 minuty zanim otworzy mi się jedna Twoja praca : Pozdrawiam.
Joel Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Albo najlepiej zamiast wrzucać odnośniki, zamieszczaj tutaj prace, bo się ludziom nie będzie chciało na przykład z braku czasu otwierać i czekać aż się załaduje. Co do prac, to jest słabe zróżnicowanie waloru, najlepsza ze wszystkich jest druga. EDIT: No i ten rozmiar, to rzeczywiście znaczna przesada. pozdrawiam
TAP-CHAN Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 Co do waloru to ciężka sprawa bo to są zdjęcia prac i to nie wygląda tak jak w rzeczywistości i dość dziwnie wychodzi. A co do rozmiaru to już zredukowałem o 3/4:P Sorry za ten bałagan nowy tu jestem.
TAP-CHAN Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 Kolejne dwie prace ołówkiem - potwory na B2, ale kolorowane już w photoshopie (tak wiem, że nie powinienem tak robić:P) 1
ultrakaka Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 No te stwory są jak już wiesz wg mnie całkiem kozackie, szczególnie overseer.
leander Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Drugie bardzo fajne. Dobrze Ci wychodzi ta technika olowek+ps.
EthicallyChallenged Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 Ten overseer to jakbym go juz gdzies widzial. Jakos tak mgliscie pamietam... Chyba w jakims supermarkecie. Taaa... Gdzies w Stanach, ale ten supermarket to jacys Japonczycy zbudowali...
TAP-CHAN Napisano 6 Październik 2010 Autor Napisano 6 Październik 2010 Nie no ja nigdy nie ukrywałem, że Lovecraft i Silent Hill zawsze były dla mnie inspiracją ;)
Rembik Napisano 6 Październik 2010 Napisano 6 Październik 2010 Kolejne dwie prace ołówkiem - potwory na B2, ale kolorowane już w photoshopie (tak wiem, że nie powinienem tak robić:P) Czemu nie powinieneś tak robić? Stary rób jak chcesz, aby Tobie się podobała technika jak i efekt.
Rekomendowane odpowiedzi