adek Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Firma The Foundry wydawała własnię nową wersę programu Mari. Wersja 1.0v4 to przede wszystkim wersja poprawiająca znalezione w programie błędy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1354
Kris_R Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Wiadomo już kiedy będzie pierwsza beta pod Windowsy?
adek Napisano 24 Sierpień 2010 Autor Napisano 24 Sierpień 2010 Wiadomo jedynie, że pod koniec tego roku. Do tego czasu zainstalujesz Linuxa np. jakieś Ubuntu i może Ci to służyć tylko jako środowisko do Mari :)
comander_barnik Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 Ja tam wole poczekać niż tykać się linuxa - będzie jeszcze tego czekania :/
Kris_R Napisano 24 Sierpień 2010 Napisano 24 Sierpień 2010 I tak nikt z nas nie potrzebuje na dzień dzisiejszy takich narzędzi ;) Możemy spookoojnie, cierpliwie czekać :) Jak będzie to fajnie, jak nie to spokojnie sobie poradzimy bez :] No chyba, że ktoś potrzebuje interaktywnego malowania po obiekcie mającym 3 mln polygonów, z odpalonym keszem animacji i załadowanymi 20 GB textur.. HAHA! No ja jak na razie jeszcze nie :)Spokojnie wystarcza mi Mudbox.
kengi Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 ja wlasnie robie pewien projekcik dla pewnego hipermarkietu, bedzie jak znalazl do przestawienia cenowki o 2 pixele w lewo.
Kris_R Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 No proszę. Nie pójdą na marne te lata pracy działu r&d w The Foundry. W końcu dla kogoś to pisali! :D
Gość User190 Napisano 8 Wrzesień 2010 Napisano 8 Wrzesień 2010 hejka, czy ktos z was probowal zainstalowac to ustrojstwo na Fedorze 13? U mnie ciagle sie wiesza po wybraniu czegos z gornego menu :/ Repy za pomoc rozdaje :)
Rekomendowane odpowiedzi