Napisano 24 Sierpień 201014 l Firma The Foundry wydawała własnię nową wersę programu Mari. Wersja 1.0v4 to przede wszystkim wersja poprawiająca znalezione w programie błędy. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1354
Napisano 24 Sierpień 201014 l Autor Wiadomo jedynie, że pod koniec tego roku. Do tego czasu zainstalujesz Linuxa np. jakieś Ubuntu i może Ci to służyć tylko jako środowisko do Mari :)
Napisano 24 Sierpień 201014 l Ja tam wole poczekać niż tykać się linuxa - będzie jeszcze tego czekania :/
Napisano 24 Sierpień 201014 l I tak nikt z nas nie potrzebuje na dzień dzisiejszy takich narzędzi ;) Możemy spookoojnie, cierpliwie czekać :) Jak będzie to fajnie, jak nie to spokojnie sobie poradzimy bez :] No chyba, że ktoś potrzebuje interaktywnego malowania po obiekcie mającym 3 mln polygonów, z odpalonym keszem animacji i załadowanymi 20 GB textur.. HAHA! No ja jak na razie jeszcze nie :)Spokojnie wystarcza mi Mudbox.
Napisano 25 Sierpień 201014 l ja wlasnie robie pewien projekcik dla pewnego hipermarkietu, bedzie jak znalazl do przestawienia cenowki o 2 pixele w lewo.
Napisano 25 Sierpień 201014 l No proszę. Nie pójdą na marne te lata pracy działu r&d w The Foundry. W końcu dla kogoś to pisali! :D
Napisano 8 Wrzesień 201014 l hejka, czy ktos z was probowal zainstalowac to ustrojstwo na Fedorze 13? U mnie ciagle sie wiesza po wybraniu czegos z gornego menu :/ Repy za pomoc rozdaje :)