Status Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 (edytowane) Pracka dopieszczona do granic czasu, wytrzymałości i możliwości. Bardzo dużo się przy niej nauczyłem. Czas spędzony przy pracy, to odpoczynek od remontowych spraw w domu. Nie będę trzymał tego w ukryciu, więc puszczam na forum. Czekam na komentarze. Edytowane 25 Sierpień 2010 przez Status
Bedyk Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 remonty remonty, wspolczuje bo mam to samo co do pracki powiem tak -az sie prosi o jakas panoramke, dodałbym troche z prawei i troszke wiecej zlewej budynki ktore znajduja sie bardzo daleko sa w tej samej temperatuze co szwejk wiec wydaje sie jakby byly na tym samym planie, możesz je oddalic uzywajac chlodnych kolorow a pozary i lune troche ograniczajac, mozna tez zrobic myk wrzucajac pomiedzy postac a budynki w oddali jakies rupiecie ktore zasugeruja przestrzen i perspektywe -przydało by sie zeby wojak byl jakos okopany albo skitrany za czyms, no i moze jakis slad czegos do czego w takim skupieniu mierzy z tej flinty - i jeszcze kciuk, wez szczotke i pyknij sobie refke, zobacz jak uklada sie reka trzymajaca podobny przedmiot ulala ale sie mondrze ;]
GrzegorzPrzybys Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Generalnie spoko - całość robi dość przyjemne wrażenie.Fajnie że się bawisz fakturami. Anatomia Ci się całkiem miejscami posypała. Nie widać też rozgraniczenia planów co piekielnie spłaszcza ten obrazek. Na twoim miejscu zaczął bym od szybkich ćwiczeń a nie wysiedzianych artów.
Status Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 Dzięki za komenty. Ogółem jest tak, że te błędy zauważyłem, ale już nie miałem siły. Co do ćwiczeń mam na to sporo czasu (dopiero zacznie się drugi rok studiów) i staram się robić je jak najczęściej. Największy problem to, nieumiejętność robienia czegoś dłużej niż muszę. Jestem bardzo leniwy, więc im więcej uda mi się wysiedzieć przy jednej pracy tym lepiej dla mnie. P.S: kciuk sprawiał mi zbyt wiele problemów, obecna wersja okazała się najlepsza i nie chciało mi się już nic z tym robić. Mogę obiecać, że każdym następnym razem będzie lepiej.
pirx Napisano 25 Sierpień 2010 Napisano 25 Sierpień 2010 Heh... Jak wyżej: -płaskie, -panoramka, -dłoń mała i źle oświetlona, -brakuje akcji. Fajne gogle. Pozdrawiam Jedi. :) //edit: No chyba że światło pada wszędzie bo na plecach też jest. //edit2: Jak by co to się nie znam ;)
Status Napisano 25 Sierpień 2010 Autor Napisano 25 Sierpień 2010 Postanowiłem jeszcze trochę się przy tym pobawić. Zmieniam na WIP. Mile widziane dalsze sugestie. Pozdrawiam.
Status Napisano 26 Sierpień 2010 Autor Napisano 26 Sierpień 2010 Popracowałem trochę. Proszę o dalsze sugestie. Wiem, że brakuje jeszcze chłodu w dalszej odległości. Obecny etap:
Gość JustMatthew Napisano 21 Marzec 2011 Napisano 21 Marzec 2011 Dużo poprawiłeś i odrazu widać efekt :). Ja bym się pozbył tego oświetlenia na potylicy tego woja i troche poprawił detale tej broni. Reszta ogolnie bardzo mi się podoba , klimat chłodny , atmosfera napieta :).
Status Napisano 22 Marzec 2011 Autor Napisano 22 Marzec 2011 Ludzie! Co wy tak ostatnio odgrzebujecie prace sprzed takiego czasu, że autor zdążył już 3 razy umrzeć i zmartwychwstać, a jak wychodzi coś od razu to brak chęci na komentarze?
Rekomendowane odpowiedzi