3rdtrek Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Salvator - zwracalismy mu uwage, na temat postowania 2 postow jeden pod drugim... lord_saskybody - Ja bylbym chetny na te ksiazki. No i sprawa wyjasniona... Rysujemy dalej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 3rdtrek, dzieki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 lord_saskybody: dziekujemy za slownik polsko-japonski, ale nie przyda sie w tym watku. Skasowalem. Od razu uprzedzam, ze przepis na budyn czekoladowy i instrukcja obslugi cepa tez nie jest tu mile widziana :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 ale mnie zjechaliście... lol Wierzyc mi się nie chce ze takie chamstwo tu panuje... Dobra nie bede juz tutaj nic wrzucal moze jak se kupie skaner to cos wam pokaze. Oceniacie człowieka za 3-4 prace i to w funarcie! Bez przesady... A jaki WY robicie postęp, jaoś nie zauważyłem. Osoby takie jak ja i wy powinny chyba kożystac z tego wątku, a ludzie pomagać im rozwią zywac ich problemy. Ale oczywiście jest odwrotnie... Salvator taki z ciebie boss??? Profanacja całego forgotten realms'u :) - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 czarny łowco - chamstwem jest pisanie takich błędów ortograficznych. poza tym ja zwykle nie masz racji, chociaż myliłem się co do jednego - robisz postępy. Widzę tyko jeden twój post ;] edit: ty nam tu nie mydl oczu przerobionym hamstwem na chamstwo, nie pomnę mniejszych, tzreba być odpowiedzialnym za to, co się pisze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 oki koniec dyskusji nastepny co nie zamiesci obrazka ma w pie.... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoon Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 spokój, tylko spokój może nas uratować. panowie... nie bij, bo oddam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Dark -predzej mroczny ... .../\... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dark Hunter Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 zgadzam się ROWR _ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PPK Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 powiem jedno > R O T F L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gremdek Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Taki mój stary obrazek. Niestety to jedyna wersja jaka mi sie zachowala... Nawet oryginalu papierowego juz nie mam :( KLIK PS. Mam nadzieje ze mnie nie zjedziecie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 19 Grudzień 2004 Share Napisano 19 Grudzień 2004 Gora calkiem niezla, ale dol cos nie wyszedl... ( chyba nie skonczony zostal nawet - prawda ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 20 Grudzień 2004 Share Napisano 20 Grudzień 2004 Dosc ok ta pracka taki "rolnik" :D tylko prozbe nierysujcie papieza , leppera czy millera bo po co wrzód na dup... drapać :D:D:D Tutaj mam cos dla mangowiczów: http://www.kekkai.org/sabina/temp/manga/ Outdoor stronki tam sa komiksy na który mozna sobie wzrorwac swoaja manga_line :) sciaganołem sobie DEATH NOTE wypasiony komiks :) w ciaga :) tylko ze kto niezna angielskiego na tyle albo niema słowknika to problem :) bo po ANG :) Słowniki: www.slowniki.onet.pl Teraz z innej beczki pytanko: Kolega konczy szkołe i interesuje go kierunek Reklamy i takie zapytanie czy znacie jakies wyższe szkoły reklamy jesli tak to w jakich miastach oraz jesli owe szkoły posiadaja weby(www stronki ;) ) to mozecie napisac. [][][] Dzieki z góry [][][] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maci[-] Napisano 21 Grudzień 2004 Share Napisano 21 Grudzień 2004 takie tam, banner do strony na informatyke, nic specjalnie ciekawego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Heh, zamiast fun artu, bedzie fan art :] Kiba z "Naruto", refke dam jak skoncze calosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumaq Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 a ja chce kakashiego;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 22 Grudzień 2004 Share Napisano 22 Grudzień 2004 Kakashi , Naruto i reszta juz czekaja w kolejce :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubiii Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Witam MOj pierwszy poscik :) hehe chcialem sie przywitac ze wszystkimi bardzo serdecznie :) ( triche wazelinki musi byc ) przegladam to forum od niedawna i zaluje ze wczesniej tu nie zawitalem .. 6 lat temu zajmowalem sie grafika 2d a potem dluga przerwa .. no i teraz z powrotem wracam do pracy tworczej :) w 3 H wyskrobalem cos takiego w ramach rozgrzewki w PH... Przy okazji Wesolych Swiat zycze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salvator Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 hehe, nieźle nieźle :) wszędzie tylko życzą i życzą tych wesołych świąt ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Wrzucam 'portrecik', rysowany we flashu.. Prosze o kommentsy!! gsone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Niezłe jak na flasha , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubiii Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 brakuje mi lekkiego zarysu noska :) ... ale podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowr Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietro Napisano 23 Grudzień 2004 Share Napisano 23 Grudzień 2004 czerkawski :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Miał to być Hitler ale niewyszło szkic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 i pokolorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lord_saskybody Napisano 24 Grudzień 2004 Share Napisano 24 Grudzień 2004 Fajny ten Adolf Hitler tylko zrób mu jakis cien (tak jakby na podłoge padał) i swaitło padajace z jednej strony takie naswietlenie. Pamietaj " Dwa okna PS a nie ta jak.." :D ZIT HAJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 fajny adolfik. a tu fan-art Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Skoro jutro jest ostatni dzień tego roku , chciałbym wam życzyć wszystkiego najlepszegow 2005 :) a tu moje pierwszy 2d picture with character in Photoshop :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 dobra moja praca :D tez cos wyskrobałem : i jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 niezłe (przerzuć się na 2d ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleric Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Gsone - piękne, już leży na tapecie, kacham takie prace Smart - hehe prawie jak ja ;) A tu moje wypociny 10 min. wiem, wiem pokaszanione proprcje ale ciągle ćwicze, narx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Bardzo fajny ten szkic A tu daje żołnierzyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 1. palce w prawej dłoni - 4 palce a jeden z nich ma rozdwojenie :| 2. ten czołg to nie wiadomo skąd się tam wziął 3. może dorysujesz spadochron czołgowi ?? 4. reszta ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 taki spid:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleric Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 chyba, mega speed :P Ale fajne, Chveti wrzuć coś nad czym siedzialeś więcej niż 10 - 20 min. Pozdro Cleric Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 1 Styczeń 2005 Share Napisano 1 Styczeń 2005 robiłem to pięć a siedziałem na tym 10 min :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 A tu daje żołnierzyka w kolorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 nastepna praca i co myslicie ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 3 Styczeń 2005 Share Napisano 3 Styczeń 2005 Co ja tu widze ... Combine ? :] Palka powinna byc zapalona przed ciosem ... no chyba,ze Combine pozuje ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 a no combine, czyli troche przypomina skoro wiedziałes ze to on ;) no rzeczywiscie pałka powinna sie swiecić od prądu ale jakos w flashu to ciezko zrobic a niemiałem photoshop'a :/ dobra kolejny zonk ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke3D Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Georgasie...... brak słów popraw te palce u prawej ręki i daj spadochron czołgowi A ten mario nawet fajny tylko ma napis na czapeczce troche dziwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3rdtrek Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 hindus - ale do refki to daleko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 6 Styczeń 2005 Share Napisano 6 Styczeń 2005 nie nie :D to niemiało byćdo referki bo rysowane w flashu :D sprawdzałm jak mi pójdzie w flashu cos wogóle narysować:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Na EasternFrontline znalazlem zdjecie schodow narysowalem je na kartce A3. Nastepnie zrobilem rysunkowi zdjecie i poprawilem fotoshopem. ... ale to przeciez nie wazne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 17 Styczeń 2005 Share Napisano 17 Styczeń 2005 Moze jeszcze to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 No ładnie stradivalius... Dawid Michała Anioła. ładnie ci wyszedł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bill Napisano 19 Styczeń 2005 Share Napisano 19 Styczeń 2005 Kazdy z nas czegos szuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stradivalius Napisano 22 Styczeń 2005 Share Napisano 22 Styczeń 2005 ziomuś dzieki Bill - fajna kropka z cieniem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gsOne Napisano 23 Styczeń 2005 Share Napisano 23 Styczeń 2005 Wrzucam rybke- jeszcze nieskonczona, nie ma tła itp.. pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi