Cpt.Obvious Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 mam dziwne wrażenie ze nazwa wątku zaczyna byc ciut na wyrost wzgledem jego treści,a moze sie myle. robi sie ciekawiej niz na sijun :>
Salvator Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 rowr - lol :P co do lateksu to może coś w tym tkwi ;] cieszę się, że ci się spodobało, bo to mój start w wektorach.
rowr Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 mam dziwne wrażenie ze nazwa wątku zaczyna byc ciut na wyrost wzgledem jego treści,a moze sie myle. robi sie ciekawiej niz na sijun :> ale o co chodzi :D
mCh Napisano 24 Wrzesień 2004 Autor Napisano 24 Wrzesień 2004 Praca z serii "Z tych co to nie wiadomo co to jest na obrazku" czyli prac abstrakcyjnych :D To przedstawia kościół, seriO!!!
Jedrush Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 Tu zamieszczam moj maly tescik;D ludzika umiem narysowac , ale zabawy z kolorami w ogole mi nie ida .. jest jakis sposob zeby pokolorowac ludzia i zeby nie zostawaly takie widoczne slady pedzla ?
SCORPI Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 no jest ja zawsze daje np opticy na 10 albo 5 procent pobkojue spodni kolor i macham dla wyrównania
Salvator Napisano 24 Wrzesień 2004 Napisano 24 Wrzesień 2004 mCh ty wstrętna kreaturo - czerwono czarny kościół? napadną cię dzicy ludzie giertycha w nocy i nawet nie zobaczysz jak cię nawrócą :P
Batou Napisano 25 Wrzesień 2004 Napisano 25 Wrzesień 2004 Kolejny test w painterze 9 ... tym razem wybuch.
mCh Napisano 25 Wrzesień 2004 Autor Napisano 25 Wrzesień 2004 ciekawie te testy wychodzą... chyba sam sie pobawie.
maciekk Napisano 1 Październik 2004 Napisano 1 Październik 2004 mycha; artrage; jakies 40 minutek z referki
mCh Napisano 1 Październik 2004 Autor Napisano 1 Październik 2004 Niech zyje fun art! Maciekk: Słowem pozytyw, dwoma słowami - dwa pozytywy.
Amrun Napisano 3 Październik 2004 Napisano 3 Październik 2004 Pędzelki testowałem i kawałek po kawałku wyszło to... płaskie, perspektywa poszła na urlop, zaraz za nią kadrowanie, no i kompresja trochę zeżarła ale fun art jest fun art :]
mCh Napisano 3 Październik 2004 Autor Napisano 3 Październik 2004 ja pitole... ale kosmos :) ps. zapodaj te pedzelki! błagam...
smart Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 w phhotoshopie,jakos dziwnie mi tablet proste linie zaczął rysować i takie badziewko wyszło
Badyl Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 a niech tam, patrzylem co wy tu motacie, sciagnalem artrage'a fajna zabawa. a teraz posmiejcie sie troche :)
Amrun Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Dzieki. Fajna poza leander ;) Co do pędzli to nic szczególnego. Zwykłe photoshopowe, zmieniam tylko od czasu do czasu ustawienia.
Batou Napisano 4 Październik 2004 Napisano 4 Październik 2004 Kolejny bazgroł w painterze 9... robiony zupełnie na luzie (czyt. na pałę). Miałem go nie wrzucać ,ale co mi tam. Narysowany praktycznie w całości - z małymi wyjądkami - painterowym ołówkiem (kredkami). Wariacja na temat 4 pancernych i psa.
Tomur Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Eksperymentuje z kredkami akwarelowymi, studium samochodu SUV-off road
Ka21k Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Batou: Piekne. P.S. nie wiedziałem, ze jestes poczatkujacy :P
Batou Napisano 5 Październik 2004 Napisano 5 Październik 2004 Ka21k : ja też nie wiedziałem ;) Zalicz to do części "Fun art. i eksperymenty". Na speeda się nie nadaje a nowego tematu nie będę przecież zakładał. Podoba mi się ten wątek. W sam raz dla mnie.
Gość scandal! Napisano 6 Październik 2004 Napisano 6 Październik 2004 hm no ja zrobilem cos takiego... nie wiem z kad mi to perzyszlo do glowy...
mCh Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 draakul: oh! vyon, cherie! c'est van gogh! haha... wypaplałem, wykrakałem, wyśmiałem! wiedziałem, że skromni super artyści zaczną zbierać się tutaj zwiedzeni nazwą "fun art, eksperymenty, poczatkujący"... powoli watek pod względem poziomu przerasta speed painting :> batou: jak zwykle, porządna robota sandal!: toż to jest skandaliczne! drzewko beznadziejne niestety, za to pomysłowośc i użycie wielu brush'y się chwali.ciekawe byłoby rozwinięcie takiego, napaćkanego stylu...
mCh Napisano 6 Październik 2004 Autor Napisano 6 Październik 2004 "Siła i życie konia" Skalowane z 1024x1024
spoon Napisano 7 Październik 2004 Napisano 7 Październik 2004 ogólnie klimat niezły, gęsty, troche Wols'owski;) jakoś mi się tylko z plamami gryzie ten jasny zygzak w prawym dole. pozdro
Ka21k Napisano 10 Październik 2004 Napisano 10 Październik 2004 Postanowilem, ze i ja cos potestuje i padlo na dlugopis :D. Oczywiscie zaliczam sie do poczatkujacych.
Badyl Napisano 11 Październik 2004 Napisano 11 Październik 2004 robilem porzadek w biurku i wywalalem stare zeszyty, a jak wiadomo najswietniejsza wena splywa w czasie lekcji, wiec wyskanowalem co lepsze czasozajmowacze ;) wlasciwie sa to nawet swego rodzaju speedy bo czas wiekszosci nie przekracza 45 min ;) no to lecimy (nie smiejcie sie zbyt glosno :( :)) tu mamy florę: a tu prace z serii ekstremalne zegary (informatyka, polski): tutaj 2x seria małe o niczym specjalnym: hoho tu diabelska seria wraz z małoletnim cesarzem: inspiracja byl wyklad o partiach w Polsce na WOSie: to jest ostatnia strona zeszytu od historii z 3klasy: a tu pacyfistyczny postulat z języka polskiego :): ------------------------------------------- chyba nikt mnie nie zbije ze to tu pokazalem?
spoon Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 ludzie, ucząc sie rysunku rysujcie z natury..................poważnie..........
Gość User190 Napisano 12 Październik 2004 Napisano 12 Październik 2004 a tak sobie machnąłem na tableciku w 5 -10 minut w przerwie między nauką historii a łóżeczkiem ;) PPK> Chyba jeszcze długa droga przed tobą... Amrun&Leander> Fajne teściki ;) :P
Tomur Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 @dr Ug - Czy Jan wzorem dokora Wyciora zamierze rozpoczac studia medyczne, a nawet je skonczyc? Takie ci fajne kreski wychodza czy to sprawa tabletu czy ustawien dynamiki ?
dr Ug Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 Po prostu probuje reanimowac watek ;) A jezeli chodzi o kreski...
rowr Napisano 19 Październik 2004 Napisano 19 Październik 2004 A jak juz odkopal to stara myche i nowego rekinka tak od niechcenia ale ...:D nic mi sie nie chce :P
Rekomendowane odpowiedzi