Napisano 22 Wrzesień 200420 l mam dziwne wrażenie ze nazwa wątku zaczyna byc ciut na wyrost wzgledem jego treści,a moze sie myle. robi sie ciekawiej niz na sijun :>
Napisano 23 Wrzesień 200420 l rowr - lol :P co do lateksu to może coś w tym tkwi ;] cieszę się, że ci się spodobało, bo to mój start w wektorach.
Napisano 23 Wrzesień 200420 l mam dziwne wrażenie ze nazwa wątku zaczyna byc ciut na wyrost wzgledem jego treści,a moze sie myle. robi sie ciekawiej niz na sijun :> ale o co chodzi :D
Napisano 24 Wrzesień 200420 l Autor Praca z serii "Z tych co to nie wiadomo co to jest na obrazku" czyli prac abstrakcyjnych :D To przedstawia kościół, seriO!!!
Napisano 24 Wrzesień 200420 l Tu zamieszczam moj maly tescik;D ludzika umiem narysowac , ale zabawy z kolorami w ogole mi nie ida .. jest jakis sposob zeby pokolorowac ludzia i zeby nie zostawaly takie widoczne slady pedzla ?
Napisano 24 Wrzesień 200420 l no jest ja zawsze daje np opticy na 10 albo 5 procent pobkojue spodni kolor i macham dla wyrównania
Napisano 24 Wrzesień 200420 l mCh ty wstrętna kreaturo - czerwono czarny kościół? napadną cię dzicy ludzie giertycha w nocy i nawet nie zobaczysz jak cię nawrócą :P
Napisano 1 Październik 200420 l Autor Niech zyje fun art! Maciekk: Słowem pozytyw, dwoma słowami - dwa pozytywy.
Napisano 3 Październik 200420 l Pędzelki testowałem i kawałek po kawałku wyszło to... płaskie, perspektywa poszła na urlop, zaraz za nią kadrowanie, no i kompresja trochę zeżarła ale fun art jest fun art :]
Napisano 4 Październik 200420 l w phhotoshopie,jakos dziwnie mi tablet proste linie zaczął rysować i takie badziewko wyszło
Napisano 4 Październik 200420 l a niech tam, patrzylem co wy tu motacie, sciagnalem artrage'a fajna zabawa. a teraz posmiejcie sie troche :)
Napisano 4 Październik 200420 l Dzieki. Fajna poza leander ;) Co do pędzli to nic szczególnego. Zwykłe photoshopowe, zmieniam tylko od czasu do czasu ustawienia.
Napisano 4 Październik 200420 l Kolejny bazgroł w painterze 9... robiony zupełnie na luzie (czyt. na pałę). Miałem go nie wrzucać ,ale co mi tam. Narysowany praktycznie w całości - z małymi wyjądkami - painterowym ołówkiem (kredkami). Wariacja na temat 4 pancernych i psa.
Napisano 5 Październik 200420 l Eksperymentuje z kredkami akwarelowymi, studium samochodu SUV-off road
Napisano 5 Październik 200420 l Ka21k : ja też nie wiedziałem ;) Zalicz to do części "Fun art. i eksperymenty". Na speeda się nie nadaje a nowego tematu nie będę przecież zakładał. Podoba mi się ten wątek. W sam raz dla mnie.
Napisano 6 Październik 200420 l hm no ja zrobilem cos takiego... nie wiem z kad mi to perzyszlo do glowy...
Napisano 6 Październik 200420 l Autor draakul: oh! vyon, cherie! c'est van gogh! haha... wypaplałem, wykrakałem, wyśmiałem! wiedziałem, że skromni super artyści zaczną zbierać się tutaj zwiedzeni nazwą "fun art, eksperymenty, poczatkujący"... powoli watek pod względem poziomu przerasta speed painting :> batou: jak zwykle, porządna robota sandal!: toż to jest skandaliczne! drzewko beznadziejne niestety, za to pomysłowośc i użycie wielu brush'y się chwali.ciekawe byłoby rozwinięcie takiego, napaćkanego stylu...
Napisano 7 Październik 200420 l ogólnie klimat niezły, gęsty, troche Wols'owski;) jakoś mi się tylko z plamami gryzie ten jasny zygzak w prawym dole. pozdro
Napisano 10 Październik 200420 l Postanowilem, ze i ja cos potestuje i padlo na dlugopis :D. Oczywiscie zaliczam sie do poczatkujacych.
Napisano 11 Październik 200420 l robilem porzadek w biurku i wywalalem stare zeszyty, a jak wiadomo najswietniejsza wena splywa w czasie lekcji, wiec wyskanowalem co lepsze czasozajmowacze ;) wlasciwie sa to nawet swego rodzaju speedy bo czas wiekszosci nie przekracza 45 min ;) no to lecimy (nie smiejcie sie zbyt glosno :( :)) tu mamy florę: a tu prace z serii ekstremalne zegary (informatyka, polski): tutaj 2x seria małe o niczym specjalnym: hoho tu diabelska seria wraz z małoletnim cesarzem: inspiracja byl wyklad o partiach w Polsce na WOSie: to jest ostatnia strona zeszytu od historii z 3klasy: a tu pacyfistyczny postulat z języka polskiego :): ------------------------------------------- chyba nikt mnie nie zbije ze to tu pokazalem?
Napisano 12 Październik 200420 l ludzie, ucząc sie rysunku rysujcie z natury..................poważnie..........
Napisano 12 Październik 200420 l a tak sobie machnąłem na tableciku w 5 -10 minut w przerwie między nauką historii a łóżeczkiem ;) PPK> Chyba jeszcze długa droga przed tobą... Amrun&Leander> Fajne teściki ;) :P
Napisano 19 Październik 200420 l @dr Ug - Czy Jan wzorem dokora Wyciora zamierze rozpoczac studia medyczne, a nawet je skonczyc? Takie ci fajne kreski wychodza czy to sprawa tabletu czy ustawien dynamiki ?
Napisano 19 Październik 200420 l A jak juz odkopal to stara myche i nowego rekinka tak od niechcenia ale ...:D nic mi sie nie chce :P