patataj Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 (edytowane) Rzeczy na których się skupiłem: - wszechobecny dym palonej nikotyny, - zespoły grające na żywo, - strona ma przede wszystkim informuje o wydarzeniach, aktualnych koncertach, - strona odzwierciedla jazzowy klimat miejsca. Moja propozycja: Koncerty zaczerpnięte ze strony: www.harris.krakow.pl/koncerty.html Chciałem wyróżnić interakcję z użytkownikiem (ostatnie wiadomości, opinie klientów, kanały na portalach społecznościowych, filmy z koncertów, możliwość kupienia biletu itd...). Chciałem też aby większość informacji użytkownik mógł znaleźć od razu na stronie głównej. Nad czym należy jeszcze popracować: - typografia, - kolory, - menu, - stopka, - rozmieszczenie elementów strony. Mile widziane uwagi :) Miłego dnia. Edytowane 27 Sierpień 2010 przez patataj
torm Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 uwagi raczej sam sobie napisałeś :) jeśli dopracujesz to co masz w zamierzeniu... powinno być dobrze :) sam layot ciekawy... bo dość nietypowy. Powodzenia i pozdrawiam :)
patataj Napisano 27 Sierpień 2010 Autor Napisano 27 Sierpień 2010 Ok. Wiem, że to trzeba dopracować. Może jakiś kierunek, w którym mam zmierzać ?
torm Napisano 27 Sierpień 2010 Napisano 27 Sierpień 2010 kierunek jest dobry, o czym świadczy grafika... wchodząc na stronę wiem gdzie jestem, "albo to klub jazzowy... albo jakaś kapela, ale na pewno chodzi o dobrą muzykę", problem polega na tym, że później można się ostro pogubić szukając czegokolwiek...
olaf Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 pola z trescią uporządkuj moze. Znajdziesz nas na nie jest w ogole potrzebne tam a dodaje chaosu. Z tym embosem mialem na mysli w skrocie by stosować go ostroznie - lepiej zac tylko sciemnienie bez efektu pełnego embossa, bo troche zalatuje poprzednią dekadą albo i jeszcze poprzednią. Ogolnie sajcik z klimatem.
dziadek3D Napisano 28 Sierpień 2010 Napisano 28 Sierpień 2010 wyłaćz całą typografię.... naciesz się obrazem i spróbuj jeszce raz zrobić typografie go nie psujac..... będzie ciężko ale warto....:))) Cieszę sie że jesteś razem z nami ....!!!!
patataj Napisano 31 Sierpień 2010 Autor Napisano 31 Sierpień 2010 (edytowane) Poprawiona wersja: Nie zmieniałem zbytnio układu. Poprawione kolory, typo i stopka. Poprawiłem też szerokość strony ;) Zapraszam do komentowania :) Miłego dnia! Edytowane 31 Sierpień 2010 przez patataj
patataj Napisano 18 Wrzesień 2010 Autor Napisano 18 Wrzesień 2010 Ostatnia praca idzie do konkursu ;)
Rekomendowane odpowiedzi