Napisano 1 Wrzesień 201014 l Mam przekazać klientowi scene, jak mam to zrobic żeby wszystkie tekstury i sciezki do innych plikow wczytały sie niezaleznie od struktury katalogow? Gdzieś w preferencjach natknąłem sie na opcje save textures with file czy jakos tak, czy to o to chodzi? Czy to zapisze wszystkie pliki, mapy futra itp?
Napisano 1 Wrzesień 201014 l Od wersji 2010 masz "Archive Scene" w menu file, powinno Ci załatwić sprawę.
Napisano 9 Wrzesień 201014 l Autor sejwuje scene, daje od razu archive i wyskakuje: "Scene modified since it was last saved." O co chodzi?
Napisano 11 Wrzesień 201014 l Autor Nie, oczywiscie że nie. Daje save i archive, nic oprócz tego. Mógłbyś mi wytłumaczyc co ma wspólnego setowanie z przenoszeniem plików między różnymi komputerami z różnymi strukturami katalogów i dysków? Bo może ma a ja o tym nie wiem.
Napisano 11 Wrzesień 201014 l jezeli wszystkie pliki masz w projekcie, wystarczy ustawić majce katalog z projektem i sama wszystko znajdzie.
Napisano 12 Wrzesień 201014 l Nie, oczywiscie że nie. Daje save i archive, nic oprócz tego. Mógłbyś mi wytłumaczyc co ma wspólnego setowanie z przenoszeniem plików między różnymi komputerami z różnymi strukturami katalogów i dysków? Bo może ma a ja o tym nie wiem. Moze masz dzialajacy w tle jakis skrypt ktory robi cos jeszcze po zapisaniu i jakos modyfikuje scenę. Swoja droga ciekawe czy sa jakies wirusy dzialajace pod mayą ;] Pozdr.