Coyote Napisano 1 Wrzesień 2010 Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) finito: miniaturka zaklepuje czarownika z amazońskiej puszczy i wrzucam thumby niestety jestem zbyt chory zeby to dokończyć Edytowane 3 Październik 2010 przez Coyote
miriam Napisano 2 Wrzesień 2010 Napisano 2 Wrzesień 2010 niom :). a może by tak ciut większe zapodał ;). //Pozdr.
Paweł Kaczmarczyk Napisano 2 Wrzesień 2010 Napisano 2 Wrzesień 2010 Na thumbach osobiście nie wiem co się dzieje więc trudno skomentować. W tym drugim kolorki póki co mocno bazowe więc czekam na kolejne stepy.
miriam Napisano 6 Wrzesień 2010 Napisano 6 Wrzesień 2010 tak sobie myślę że chyba za mocno faja nabita bo dymi niemiłosiernie ;). //pozdr.
Coyote Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Napisano 6 Wrzesień 2010 florian thumby raczej zeby zacząć wątek i bardziej dla mnie szkicowe pomysły miriam szaman zawsze dobrze nabijał by dobrze "wróżyć przyszłość" ;) next step w bw i bardziej uporządkowany bo "wszystko jest gradientem"
Swiezy Napisano 9 Wrzesień 2010 Napisano 9 Wrzesień 2010 ja myślę że ten shaman to człowiek shi-sha ;d ciekawie się zapowiada, może jakieś małe shamaniątka wokół? podskakujące w rytuale, to dość sympatycznie by wyglądało.
Coyote Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Napisano 10 Wrzesień 2010 shisha, nie shisha koleś lubi zapalić ;) miały byc jakies świeczki ale z nich zrezygnowałem
Coyote Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Napisano 11 Wrzesień 2010 * Zachęcamy do jak najczęstszego postowania kolejnych postępów ze swojej pracy. Więcej informacji to większa popularność. więc jadę dalej :)
PSychu Napisano 11 Wrzesień 2010 Napisano 11 Wrzesień 2010 I w dobrym kierunku jedziesz :) Obrazek zaczyna "gadać". Postaraj się zmienić troche anatomie jego prawej ręki, bo sztucznie wygląda.
Coyote Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Napisano 11 Wrzesień 2010 od posta #6 rece praktycznie nie są ruszone zajmę się nimi jutro :)
Kpax Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 nie za małe dłonie? i ta prawa ręka jego dziwnie wygląda. idzie nieźle pozdrawiam
Coyote Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Napisano 15 Wrzesień 2010 za małe za małe jak wrzuciłem na forum to sie zorientowałem :) dzięki pozdro :)
RaVirr Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Ten wyziew pary z oczu na moje trochę za jasny. Fajny klimat się robi, będziesz to kolorować czy zostawisz w B&W (ew. jakiś monochrom)?
Coyote Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Napisano 15 Wrzesień 2010 wyziew osłabię tylko robię wszystko na lapku takze to róznie bywa. Bede robił ostateczne korekty u Ice ew jak wróci do sącza. raczej zostanie bw nie lubię kolorować kolory strasznie sztucznie wychodzą. cheers :)
RaVirr Napisano 16 Wrzesień 2010 Napisano 16 Wrzesień 2010 raczej zostanie bw No i bardzo dobrze ;) Myślę, że z kolorkami obrazek straciłby cały mistycyzm :)
DaRoZ Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 dlugosc jego lewej reki jest juz w miare dobra, tej prawej zle zrobiles skrot stad tez ciagle jest za mala, same dlonie powinny byc znacznie wieksze, to samo tyczy sie nog. Ogolnie to powiekszyc te rzeczy i dopasowac proporcje, potem dopieszczaj.
Rekomendowane odpowiedzi