Coyote Napisano 1 Wrzesień 2010 Share Napisano 1 Wrzesień 2010 (edytowane) finito: miniaturka zaklepuje czarownika z amazońskiej puszczy i wrzucam thumby niestety jestem zbyt chory zeby to dokończyć Edytowane 3 Październik 2010 przez Coyote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 niom :). a może by tak ciut większe zapodał ;). //Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2010 proszeciebardzo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Kaczmarczyk Napisano 2 Wrzesień 2010 Share Napisano 2 Wrzesień 2010 Na thumbach osobiście nie wiem co się dzieje więc trudno skomentować. W tym drugim kolorki póki co mocno bazowe więc czekam na kolejne stepy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miriam Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 tak sobie myślę że chyba za mocno faja nabita bo dymi niemiłosiernie ;). //pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 6 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2010 florian thumby raczej zeby zacząć wątek i bardziej dla mnie szkicowe pomysły miriam szaman zawsze dobrze nabijał by dobrze "wróżyć przyszłość" ;) next step w bw i bardziej uporządkowany bo "wszystko jest gradientem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiezy Napisano 9 Wrzesień 2010 Share Napisano 9 Wrzesień 2010 ja myślę że ten shaman to człowiek shi-sha ;d ciekawie się zapowiada, może jakieś małe shamaniątka wokół? podskakujące w rytuale, to dość sympatycznie by wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 10 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2010 shisha, nie shisha koleś lubi zapalić ;) miały byc jakies świeczki ale z nich zrezygnowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 * Zachęcamy do jak najczęstszego postowania kolejnych postępów ze swojej pracy. Więcej informacji to większa popularność. więc jadę dalej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PSychu Napisano 11 Wrzesień 2010 Share Napisano 11 Wrzesień 2010 I w dobrym kierunku jedziesz :) Obrazek zaczyna "gadać". Postaraj się zmienić troche anatomie jego prawej ręki, bo sztucznie wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 11 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2010 od posta #6 rece praktycznie nie są ruszone zajmę się nimi jutro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kpax Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 nie za małe dłonie? i ta prawa ręka jego dziwnie wygląda. idzie nieźle pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 za małe za małe jak wrzuciłem na forum to sie zorientowałem :) dzięki pozdro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 15 Wrzesień 2010 Share Napisano 15 Wrzesień 2010 Ten wyziew pary z oczu na moje trochę za jasny. Fajny klimat się robi, będziesz to kolorować czy zostawisz w B&W (ew. jakiś monochrom)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2010 wyziew osłabię tylko robię wszystko na lapku takze to róznie bywa. Bede robił ostateczne korekty u Ice ew jak wróci do sącza. raczej zostanie bw nie lubię kolorować kolory strasznie sztucznie wychodzą. cheers :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 16 Wrzesień 2010 Share Napisano 16 Wrzesień 2010 raczej zostanie bw No i bardzo dobrze ;) Myślę, że z kolorkami obrazek straciłby cały mistycyzm :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2010 thx ravirr next step :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaRoZ Napisano 17 Wrzesień 2010 Share Napisano 17 Wrzesień 2010 dlugosc jego lewej reki jest juz w miare dobra, tej prawej zle zrobiles skrot stad tez ciagle jest za mala, same dlonie powinny byc znacznie wieksze, to samo tyczy sie nog. Ogolnie to powiekszyc te rzeczy i dopasowac proporcje, potem dopieszczaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 20 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 20 Wrzesień 2010 thx bro :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coyote Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 finał w pierwszym poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi