nonejm Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 (edytowane) Zrobiłem jakiś czas temu takiego interiora, ale chciałbym to odpicować maksymalnie tak zeby bylo cacy :) co byscie zmienili tak zeby wyciagnac max z tej scenki?co jest ok, co do dupy itp? (Renderowane w vray'u) Edytowane 3 Wrzesień 2010 przez nonejm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Mam wrażenie że sufit jest jakby za nisko. szczególnie jak na tak duże pomieszczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camel Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Wszystko sam? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nonejm Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 si, chwasty tylko z darmowej biblioteki bo czasu nie mialem a deadline gonil ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaVirr Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 W niektórych miejscach genialnie...w innych mniej genialnie:P W każdym razie mi się podoba chociaż wysokość pomieszczenia wydaje się być bardzo nienormowa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gadus Napisano 6 Wrzesień 2010 Share Napisano 6 Wrzesień 2010 Według mnie wysokość sali jest w porządku, dla takich pomieszczeń powinna ona wynosić nie mniej niż 3m w świetle czyli od poziomu posadzki do spodu stropu, a co do wizki to akurat przygotowuję się do wesela i chciałbym je urządzić na takiej sali :) ale niestety rok czasu to w mojej miejscowości to za mało, żeby znaleźć coś na prawdę porządnego :S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi