cucsoniuss Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 W sumie skończyłem go modelować rok temu, ale jakoś teraz mi się o nim przypomniało i dałem studyjną wersję Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikeeho Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 nie zman się na motocyklach a szczegolnie starych ale sam jender jest cacy. by the way fajną masz galerie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 3 Wrzesień 2010 Share Napisano 3 Wrzesień 2010 model calkiem ladny, render szlo by jeszcze dopracowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Mi się bardzo ta praca podoba. Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Oooo. Kaśka! Fajna. Wolałbym eMke, ale ten też ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pressenter Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Ogólnie ładnie, nawet bardzo, fajny model, tylko materiał siodełka mocno kuleje. :) Sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moradil Napisano 4 Wrzesień 2010 Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Model jest cacy :) tylko siodełko jest dosyć z dziwnego materiału, tak samo silnik... może ciut więcej chromu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cucsoniuss Napisano 4 Wrzesień 2010 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2010 Dzięki za komentarze. Siodełko to jest z gumy. Pewnie jest trochę do dopracowania ale to właśnie co teraz zrobiłem było tym dopracowaniem ostatecznym:). Zabieram się za Temple Anzani jak oczywiście bedzie czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 Faktycznie , siodło odstaje , ale ogólnie miód malina . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plasti Napisano 7 Wrzesień 2010 Share Napisano 7 Wrzesień 2010 wierze ze maxa dales w ten model :], tak wiec 4* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 8 Wrzesień 2010 Share Napisano 8 Wrzesień 2010 Na moje oko proporcje niektórych elementów leżą: rama, wahacz, tłumiki, amortyzatory tył, filtr powietrza, kierownica - za cienkie i delikatne wyszły. Inne detale mniej lub bardziej odstają proporcjami od oryginału. Błotnik przedni w kaśce mocowany jest do dolnej półki i jest nieruchomy. Siodło ma trochę inny kształt i brakuje wytłoczeń na górnej części. Malowanie z chromowanymi bokami zbiornika nie występowało (niech będzie że to tuning), lampa tył nieoryginalna. Gumy po bokach baku powinny być chyba cofnięte bliżej siodła. Brak detali na kierownicy: przyspieszacza zapłonu i zmiany świateł. Linki od sprzęgła i hamulca nie idą przez całą kierownicę w środku tylko wychodzą zaraz za manetkami. To z grubsza tyle. Poza tym całkiem fajnie wyszło. Super że wziąłeś na warsztat taki sprzęt. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi