kliment woroszyłow Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 dla mnie ciut mało świateł w światłach ale i tak jesteś rzeźnik! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filippo Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Według mnie tylne światła odstają od reszty. Ale pozostała część autka rewelka:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzyb950 Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 4 Październik 2010 Autor Share Napisano 4 Październik 2010 Dzięki za motywujące komentarze panowie. A świateł proszę się nie czepiać - taka mi wizja w głowie siedziała od dawien dawna - do tej pory mi nie przeszło, to znaczy, że nie jest z nimi najgorzej :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirx Napisano 4 Październik 2010 Share Napisano 4 Październik 2010 Moje subiektywne odczucia: Tylne lampy są brzydkie Tak, są bardzo subiektywne :) Czekam na finished. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 jest moc chłopie, jest moc, nie wiem czego się czepiają tych lamp ale dla mnie pasują, jedynie co to pojechałeś ostro z wydechami i dyfuzorem, trochę za bardzo pojechałeś :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bbandi Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 Wszystko pięknie, jednak opracowałbym inny design dla felg, albo przynajmniej zastępczy bo te obecne troche są mało innowacyjne w stosunku do auta ale to moje widzimisie:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 6 Październik 2010 Share Napisano 6 Październik 2010 światła dla mnie wyglądaja jak troche od innego modelu, jakos tak koślawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rallyman Napisano 30 Listopad 2010 Share Napisano 30 Listopad 2010 przekopa... hellloooołłłł tłum się domaga ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pabulo Napisano 21 Kwiecień 2011 Share Napisano 21 Kwiecień 2011 kurde pojechany jest ten wózek naprawde super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi