adek Napisano 13 Wrzesień 2010 Napisano 13 Wrzesień 2010 Kilka dni temu pisaliśmy o dosyć dużej i ważnej aktualizacji dla programu Softimage. Okazuje się, że użytkownicy 3ds max również dostaną darmową aktualizację "Subscription Advantage Pack". Najważniejsze nowości to: Substance Procedural Textures, PhysX Rigid-Body Dynamics, iray Photorealistic Renderer. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1378
Pierzak Napisano 13 Wrzesień 2010 Napisano 13 Wrzesień 2010 Fajna sprawa.. :) Max sie zaczyna dosc mocno rozrastac niedlugo bedzie go ciezko ogarnac. Troche wspolczuje osobom ktore zaczynaja sie go uczyc bo maja przed soba dluga droge.
pionix Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Jakby co to jest już udostępnione i można zasysać. Cieszy mnie to że Substance Procedural Textures chodzi pod VRayem :)
Tores Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Ja też nie mogę znaleźć. Pionix - możesz nas oświecić?
adek Napisano 30 Wrzesień 2010 Autor Napisano 30 Wrzesień 2010 Ja też nie mogę znaleźć. Pionix - możesz nas oświecić? Jeśli macie aktualną subskrypcję i konto w Centrum Subskrypcji powinniście móc to pobrać. Link do pobrania zdaje się nie jest publiczny.
siryon Napisano 30 Wrzesień 2010 Napisano 30 Wrzesień 2010 Mam subskrypcję i mimo to tego nie ma :( (szukałem w "Ulepszenia produktów" Z tego co się doczytałem to na razie tylko USA
Rekomendowane odpowiedzi