Napisano 13 Wrzesień 201014 l Kilka dni temu pisaliśmy o dosyć dużej i ważnej aktualizacji dla programu Softimage. Okazuje się, że użytkownicy 3ds max również dostaną darmową aktualizację "Subscription Advantage Pack". Najważniejsze nowości to: Substance Procedural Textures, PhysX Rigid-Body Dynamics, iray Photorealistic Renderer. Pełna treść wiadomości znajduje się na stronie głównej serwisu pod adresem: http://www.max3d.pl/news.php?id=1378
Napisano 13 Wrzesień 201014 l Fajna sprawa.. :) Max sie zaczyna dosc mocno rozrastac niedlugo bedzie go ciezko ogarnac. Troche wspolczuje osobom ktore zaczynaja sie go uczyc bo maja przed soba dluga droge.
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Jakby co to jest już udostępnione i można zasysać. Cieszy mnie to że Substance Procedural Textures chodzi pod VRayem :)
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Autor Ja też nie mogę znaleźć. Pionix - możesz nas oświecić? Jeśli macie aktualną subskrypcję i konto w Centrum Subskrypcji powinniście móc to pobrać. Link do pobrania zdaje się nie jest publiczny.
Napisano 30 Wrzesień 201014 l Mam subskrypcję i mimo to tego nie ma :( (szukałem w "Ulepszenia produktów" Z tego co się doczytałem to na razie tylko USA