jahred6 Napisano 14 Wrzesień 2010 Napisano 14 Wrzesień 2010 Hej wrzucam moją kolejną pracę. Max, Vray, ps. . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us . Uploaded with ImageShack.us . Uploaded with ImageShack.us . Uploaded with ImageShack.us .
jakubm Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 2 obrazek sie nie laduje do konca. najbardziej podoba mi sie ujecie... no wlasnie chyba 2 ;) ale zupełnie nie kumam tego nadwieszenia umywalki nad polka. nie w mojej estetyce, takie numery. fajne płytki w łazience i drewno w holu. można dowiedzieć się skąd textura? brakuje mi cokołów. morze i "fajnie" bez ale użytkowo zupełnie nie praktycznie lampa w łazience coś za mocno wali po oczach. ogólnie przyjemne rendery
09121986 Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Dla mnie mniam :) mega postęp widze u Ciebie , za to ja osiadłem strasznie , cofka w rozwoju ;p Ale spoko zima idzie , etat zabiłem , trzeba działać :) pierwsze 3 bardzo na plus ... ostatnie średnio pochodzi ta deska z warzywami nie przekonuje mnie specjalnie. Na plus bardzo czyściutko :)
jlidesign Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Oskar widać u Ciebie bardzo duże postępy, oby tak dalej. Projekt jest miły dla oka fajnie się ogląda, ale :) ( " ale" zawsze musi być ;) ) - ręcznik przy umywalce ma chyba jakiś problem bo za mocno świeci ;) - w kuchni jak i przedpokoju brak cokołów - no i w łazience usunąłbym ten kwiatek na rzecz może kosmetyczki Ale wiem że projekt jest nie Twój, tylko część wizualizacji do Ciebie należy więc masz u mnie ***** Pozdrawiam Ivan i czekam na lepsze wizualizacje.
gonzo71 Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Super, brawo. Jedyne co uwazam, ze zbyt doklande pasowanie szuflad i frontow zabudowy.Jednak jest wiecej luzu w rzeczywistosci:)
jahred6 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Napisano 15 Wrzesień 2010 Dzięki chłopaki!!! jakubm dzięki. 09121986 thx, zachęcam do LWF ;) Ivanku to nie ręczniczek ! to lampka :-) ( minimal lighting ) taki był zamysł i jest taki czar jak świecąca szmatka :-D Co do cokołów, w swoich projektach zawsze je robie, tutaj nie było nacisku, miało być "mało" i jest... Kwiatek był również życzeniem autora. gonzo71 dzięki, może masz racje, tak już robie boxy z cada - chamffer grupie i tyle. Fajnie że widzicie postęp w wiz, o to chodzi trzeba przeć w przód. Niestety w dużej mierze zależy to od Ciekawych zleceń czyli , albo dobry klient, co za tym idzie możliwość fajnego projektu, albo fajny zleceniodawca ( z dobrym klientem :-) )
marcinW Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 wiem, że trochę głupowa, ale wydaje mi się, że ta deszczownia/deszczownica powinna być trochę niżej. i szafki są jakby scalone - nie widać czy się jakoś otwierają. poza tym super to wszytko wygląda :)
jlidesign Napisano 15 Wrzesień 2010 Napisano 15 Wrzesień 2010 Aaaa lampa, no już czaje klimat zwracam honor. :)
jahred6 Napisano 15 Wrzesień 2010 Autor Napisano 15 Wrzesień 2010 marcinW deszczownica niżej ?? Czemuż to ?! Pomieszczenie normalnej wysokości, obniżone nadbudową i deszczownice montuje są b. często w suficie. Nigdy czegoś takiego nie widziałeś :) ?
jahred6 Napisano 16 Wrzesień 2010 Autor Napisano 16 Wrzesień 2010 ola-f smacznego - http://s837.photobucket.com/albums/zz292/kenyamarley/?start=20
mowo Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Lampa ręcznik rewelacja - czy ta lampa jest dostępna na rynku czy to projekt?
jahred6 Napisano 17 Wrzesień 2010 Autor Napisano 17 Wrzesień 2010 mowo no śmieszna rzecz :) http://www.zoomzoom.pl/?go=search&text=ingo+maurer&pid=355
Neb Napisano 17 Wrzesień 2010 Napisano 17 Wrzesień 2010 Bardzo ładne wizki, kadry poukładane i mocno przytrzymane. Tak, widać postęp. Tak trzymaj. Mógłbyś jedynie poszukać nieco więcej mięcha w ustawieniu światła, ale ja nie jestem po prostu fanem studyjnego oświetlania wnętrz typu " wszędzie świecimy, wszystko widzimy". Czekam na kolejne prace.
Rekomendowane odpowiedzi