Skocz do zawartości

Drukarnia do pojedynczych zdjęć.

prrrszalony

Rekomendowane odpowiedzi

hej ho,

Mam pytanie, czy nie zna ktoś z Was drukarni, w której można zamówić przez internet (albo odbiór osobisty w Olsztynie, Elblągu albo Gdańsku) pojedynczy wydruk zdjęcia w dobrej jakości? Tam gdzie do tej pory szukałem albo nie serwują pojedynczych sztuk, albo mają minimalne kwoty zamówienia przekraczające kilkukrotnie cenę tego jednego zdjęcia albo za wysyłkę biorą naprawdę sporo (ktoś naprawdę wyjątkowy dla prezesa musi pakować te prezenty).

Dzięki! :)

• Odpowiedzi 9
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

druk cyfrowy, w drukarni nikt ci nie naswietli blachy i nie zmarnuje kilkuset arkusxzy papieru po to zeby oddac ci jeden arkusz zadrukowanego papieru

A ja bym się popytał u lokalnych fotografów, tylko może nie takich, których jedynym zajęciem jest robienie paszportówek i wywoływaniem w automacie zdjęć 4/3 z małpek. Trzeba wspierać lokalne biznesiki zanim całkiem wymrą ;)

U mnie wywołanie takiej fotki to koszt chyba w okolicy 20zł... dokładnie ceny nie pamiętam, ale raczej mniej, niż więcej.

PS. Piszę o A4, bo z rozpędu nie zauważyłem, że autor nie podał jaki format potrzebuje...

• Like 1

ola-f ludzie bywają problematyczni, a wolałem najpierw zapytać i tutaj, może ktoś zna prostsze rozwiązanie :]

tjviking o tym to wiem :) ale widziałem, że i tak drukują i nie kosztuje to 600 zł

RaVirr dzięki, ale potrzebuję a3 :)

Cide też o tym myślałem, kiedyś już w ten sposób zrobiłem pracę dla dziadków, ale tym razem chcę a3 i wydruk (brat się uparł, ale coś czuję, że znów się na to zdecydujemy ;) )

Dzięki za odpowiedzi! :)

Niektóre punkty foto posiadają też plotery do większych formatów, to samo tyczy się Media Markt'ów. Mam u siebie na dziale ploter Canon IPF 710 i bez problemu poradziłby sobie z wydrukiem takich rzeczy. Ten akurat model obsługuje zadruk na szerokości do ok. 1m.

Inna sprawa to różnego rodzaju agencje reklamowe. Swego czasu dowiadywałem się o wydruk w formacje 100x70 cm i koszt takiego wydruku to zaledwie 40zł brutto.

Sadowski25, są różne MM, różne laby i różni ludzie je obsługujące, więc nie psiocz:)

Pozdr