Godzil Napisano 23 Wrzesień 2010 Napisano 23 Wrzesień 2010 (edytowane) Witam Kolejny raz po długiej przerwie znalazłem czas aby coś poćwiczyć. Postanowiłem zrobić szybką, małą wizkę: SOFT: - 3Ds MAX 2009 + VRay - Photoshop Wizka tworzona na bazie zdjęcia, zbyt jednak małego aby go tu pokazywać. Dodałem sporo swoich akcentów. Modele są moje (wiem, nie ma szału) poza sukienką, drzewkiem oraz figurką na stoliku, te są ze zbioru EVERMOTION, pewnie poznajecie :) C&C mile widziane! Pomimo rozmiarów przedsięwzięcia, liczę że zostawicie na mnie chociaż jedną, suchą nitkę ;) Pozdrawiam! Edytowane 24 Wrzesień 2010 przez Godzil
seba_stian Napisano 23 Wrzesień 2010 Napisano 23 Wrzesień 2010 Jedyne co wydaje mi się że jest źle to, że na lustrze masz za dużo szumu. Wydaje mi się też że kołdra powinna być trochę bardziej pognieciona. Pozdro
dac77 Napisano 23 Wrzesień 2010 Napisano 23 Wrzesień 2010 No pościel jest po prostu z gumy. Max chyba ma symulację tranin, czy coś takiego.
Gość Gosc Napisano 23 Wrzesień 2010 Napisano 23 Wrzesień 2010 rubber room, tak bym to strescil, nawet kiecka rzucona chyba z latexu :D
Godzil Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Napisano 24 Wrzesień 2010 dac77 - ma symulacje tkanin, nie materiałów tkanin tjviking - trochę chciałem żeby się błyszczało, celowo nie urzeczywistniałem tych materiałów. Chociaż z kiecką to jednak nie koniecznie planowany zabieg, faktycznie mogłem się przyłożyć... A poza tym widziałem takie świecące może nie pościele, ale narzuty :P
ptfromscr Napisano 24 Wrzesień 2010 Napisano 24 Wrzesień 2010 ogólnie ładne nad materiałami sukienki czy kołdry można popracować jedyne co mnie drażni to dywan który leży jakby dopiero został rozłożony z rolki które stała zwinięta z 5 lat:) pozdrawiam
pionix Napisano 24 Wrzesień 2010 Napisano 24 Wrzesień 2010 Klimatyczny render. Pościel trzeba by trochę wygnieść ;)
Godzil Napisano 24 Wrzesień 2010 Autor Napisano 24 Wrzesień 2010 Przybieram sobie rady do głowy i następne wizki w nie przystroję :) Dzięki za zainteresowanie.
Camel Napisano 26 Wrzesień 2010 Napisano 26 Wrzesień 2010 Podłogę byś zmienił, jakieś panele :) = więcej ćwiczenia przy tym :)
Godzil Napisano 26 Wrzesień 2010 Autor Napisano 26 Wrzesień 2010 O dobre dobre w sumie! Następnym razem wybiorę jakiś interior, lub może uda mi się coś zaprojektować, gdzie będę musiał zrobić bardzo dobrego bumpa parkietu i jakieś zbliżenie na ów :)
Rekomendowane odpowiedzi