tadek Napisano 27 Wrzesień 2010 Share Napisano 27 Wrzesień 2010 Hej, witam. Texturkę robiłem sporo wcześniej, jako element GUI, a że mój internet od ponad tygodnia nie domaga, to nudząc się nieco ją przerobiłem i wlepiłem na modelik księgi. Render w maxie, ale to pewnie widać x D Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 (edytowane) Nie najgorsza ale nic specjalnego ;P Pokaż siatkę i normal mapę ( bo jej nie widzę? 0o) no i okropny, bezsensowny mirror przy stronach > jeśli robisz mirror, to rób go na siatce. Edytowane 1 Październik 2010 przez PIraT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olaf Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 kosmiczne marnotrastwo uv'ki. przy tej rozdziałce mogles spokojnie wrzucic fakture skóry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadek Napisano 2 Październik 2010 Autor Share Napisano 2 Październik 2010 PIraT, faktycznie mogłem nieco inaczej, lepiej rozegrać sprawę z UV, ale dobrze, nawet taką książkę robiąc człowiek się czegoś nowego nauczy : ) ola-f, na tej prezentacji diff jest na tyle mały że tej faktury już nie widać, a znowu przesadzać z nią też nie chciałem, pokarzę full res: i siateczka(bryła z boxa)+norml: pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PIraT Napisano 7 Październik 2010 Share Napisano 7 Październik 2010 Model jest ok - natomiast nie masz zielonego pojęcia o normal mapach - ja wiem że crazy bump jest fajny, ale nie można wrzucać na "żywca" diffusa do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi