Napisano 27 Wrzesień 201014 l Hej, witam. Texturkę robiłem sporo wcześniej, jako element GUI, a że mój internet od ponad tygodnia nie domaga, to nudząc się nieco ją przerobiłem i wlepiłem na modelik księgi. Render w maxie, ale to pewnie widać x D Zapraszam.
Napisano 1 Październik 201014 l Nie najgorsza ale nic specjalnego ;P Pokaż siatkę i normal mapę ( bo jej nie widzę? 0o) no i okropny, bezsensowny mirror przy stronach > jeśli robisz mirror, to rób go na siatce. Edytowane 1 Październik 201014 l przez PIraT
Napisano 1 Październik 201014 l kosmiczne marnotrastwo uv'ki. przy tej rozdziałce mogles spokojnie wrzucic fakture skóry.
Napisano 2 Październik 201014 l Autor PIraT, faktycznie mogłem nieco inaczej, lepiej rozegrać sprawę z UV, ale dobrze, nawet taką książkę robiąc człowiek się czegoś nowego nauczy : ) ola-f, na tej prezentacji diff jest na tyle mały że tej faktury już nie widać, a znowu przesadzać z nią też nie chciałem, pokarzę full res: i siateczka(bryła z boxa)+norml: pozdrawiam.
Napisano 7 Październik 201014 l Model jest ok - natomiast nie masz zielonego pojęcia o normal mapach - ja wiem że crazy bump jest fajny, ale nie można wrzucać na "żywca" diffusa do niego.