BartekNowakowski Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Czesc ! Nazywam sie Bartosz (Bartek) Nowakowski i jestem nowy tutaj na tym Forum. Zawsze siedze na cgtalk.com ale dopiero dzisiaj znalazlem te strone! Przepraszam ze moze moj Polski nie jest taki super. Mam 19 lat, urodzilem sie w Polsce i jaj mialem 2 latka wylecialem z rodzicamy do Kanady. Mieszkalem w Calgary, Alberta przez 10 lat i w tamtm roku przyjechalem tutaj do Vancouver, BC na studja (Emily Carr Institute of Art and Design) Chcialbym pokazac Photoshop obraz ktory nie dawno skonczylem. Zrobilem go z Graphire tabletem (starym) i Photoshop 7. Powodzenia! -Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Witaj dobry czlowieku, jakze nam milo;) Calkiem przyjemny Jesus:) P.S.Nie opowiadaj o swojej szkole, bo ludzie poumieraja z zazdrosci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 a juz myslalem ze DruG napisze :) Ten temat powinien byc w 2D Artworks :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Dziekuje i takze przepraszam! Ogladalem inne posty tutaj w Finished Works it tez byly 2D Scenny to myslalem ze moge. Jeszce raz przepraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kx Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 nic sie nie stalo :) (wiem ze to nie moja dzialka :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr Ug Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Dobry moderator przeniesie, nie przejmuj sie. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Witam na forum :) Jesus fajny ale dlaczego umiesiłeś go wkącie jak byś chciał pokazać nam tylko ścianę - 80% obrazka to tło, a na dodatek uciąłeś mu połowę głowy jak by się mało nacierpiał ;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Dzieki sebfx. Umiescilem go w kacie bo chcialem tak zrbobic scene jak by Caravaggio zrobil (jedyne swiatlo pokazane). Chcialem takze pokazac scene _przed_ ukrzyzowaniem, z miast w czasie, take jak bardzo duzo jest juz obrazow. Mysle ze jak bylby w srodku, to kompozycja nie byla by taka mocna i nie dostal bym tego samego efektu. -Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soshka.cg Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Co do światełka się zgodzę ale co do umieszczania w kącie - no nie wiem ;) http://www.gnosis.art.pl/iluminatornia/sztuka_o_inspiracji/caravaggio/caravaggio.htm Zresztą poczekaj aż się jeszcze ktoś wypowie bo ja się mogę mylić :)) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frog Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 kompozycja jest ok. jezus bardzo dobry, ale niepodoba mi sie korona cierniowa w sumie niewiem czemu ale jakos odstaje poziomem od reszty - bardzo przyjemna pracka nadaje sie na plakat. a jeszcze ten napis inri sosik tu psuje mysle ze lepiej by bylo ta sciane troche porozwalac \"tylko bez przesady\" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Jezus jest tu bardzo dobrze narysowany ,ale te ciernie (ja mam takie wrażenie) że nie stykają się z czołem tylko sobie tak wiszą .Ale ogólnie fajnie pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Obvious Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Temat przeniesiony. Obrazek bardzo ładny, i witamy na pokładzie :) [plugged;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Falcrum Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Witaj ;) Jak to dobrze, że ludzie pamiętają o sowojej ojczyźnie, w której się uodzili :) Bardzo podoba mi się przedstawienie Jezusa...takie klimatyczne :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekhc Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 ładna pracka, kompozycja tez mi sie podoba (no chyba zeby jezusa lekko na lewo dac), ale korona zeczywiscie jest jakas dziwna i moze troche wlosy, ..ja bym obnizyl linie brwi i oczu, a podwyzszyl linie ust, bo proporcje troche rozchwiane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 jest w koncie bo to kara za nasze grzechy no nie wiesz ? (tak swoja droga zapraszam do RZECZY ZABAWNYCH w wolnych dyskujach, apropo Jezusa) Fajne to DP tak trzymac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 24 Maj 2004 Autor Share Napisano 24 Maj 2004 Dzieki za plug! Mi tez sie nie podobala ta korona. Nawet mi nie pasuje do reszty obrazu. Moze powinienem zmienic to biorac pod uwage wasze opinie! Dziekuje jeszcze raz! -Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaku Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Witaj. No z tego co widze to nieźle się napracowałeś ..... nie dość że dobrze namalowane to jeszcze uchwyciłeś klimat ... trzymaj tak dalej... Wszyscy czepiają się korony .. hmmm nie jest taka zła chociaż mogłaby być trochę bardziej gęsta i ciernie są za grube .. zajmujesz się tylko grafiką 2d ? P.S Jak już będziesz sławny po tej uczelni to w wywiadach nie zapominaj skąd pochodzisz ... :))))) Pozdrowienia i powodzenia na studiach i w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
little-ninja Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 dzizasss i kwiatki na droge ... a ja tam nie bede lizal tylka...nie wiem czym sie tak podniecacie proporcje twarzy rozjechane cos ma z rzuchwa, korona jest skopana to fakt i jakas mizerotka(korona oczywiscie;). utytlany ten twoj jezusik(kazdy ma tam swoja wizje, ale ty trzymasz sie konwencji dlatego sie czepiam chech+ten nos;), no i kompozycja calosci dla mnie w stylu chcialabym, ale boje sie, nie zaakcentowana dosc pewnie oki to tyle ujezdzania pozdrowka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 24 Maj 2004 Share Napisano 24 Maj 2004 Kompozycja fajna i do jezusa tez bym sie nie czepial, ciekawy jest, ale za to nie podoba mi sie swiatlo rzucone. Jestem przekonany, ze to jakis spot light w PSie. Splaszcza cala \"malarska\" reszte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BartekNowakowski Napisano 25 Maj 2004 Autor Share Napisano 25 Maj 2004 Wiesz tak jak chcialem to namalowalem. Nie jest perfekt ale mysle ze atmosfere ktura chcialem zlapac to zlapalem. leander : nie jest to spot light, to jest wszystko na malowane recznie z tabletem. -Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi