Napisano 24 Styczeń 200619 l materiał słaby, model w niektórych miejscach lekko pogięty, ale ogolnie jest ok, pozdr
Napisano 24 Styczeń 200619 l Autor chalek - bedzie :) kiedys taylor - :) hkropinski - a co ci sie w nim nie podoba :) wole taki niz taki jak na twoim audi :) ale napisz konkretnie a pogięc z tylu jestem swiadom i znikna one :) edit: nie jest idealny ale jak juz piszecie ze sie nie podoba to napiszcie CO wam sie nie podoba :P
Napisano 19 Maj 200618 l Autor greets ogromny postęp nastapił :) zacząłem wnętrze hehe jakoś dziś nie mam weny na pisanie więc bez tłumaczenia wrzucam co nieco...
Napisano 19 Maj 200618 l no nie wierze... dzisiaj jakies swieto duchow czy jak? a model zacny:) dasz sie przejechac jak skonczysz?;) (tylko pamietaj - full opcja bo inaczej nie tkne)
Napisano 19 Maj 200618 l Autor tzn. taka z uchwytami na colę, drewnianmi siedzeniami i radiem DAYTON? :)
Napisano 19 Maj 200618 l jezeli tylko radyjko bedzie mialo duuuzio kololowych psiciskow to owsiem poplose;) aaa, pamietaj o neonach;P edit: nie myslales o takim wykonczeniu? ;)
Napisano 25 Maj 200618 l Autor aaaaaa a jednak to pokazałeś, moje serce krwawi.... chyba muszę powiedzieć do Ciebie - NI tak więc NI!! NI!! NI!! NI!! NI!! :P
Napisano 25 Maj 200618 l jak do konca tygodnia nie zobacze update'u to domaluje Ci jeszcze malysza przez cala dlugosc...;)