Chalek Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 ciag dalszy bedzie? wiem, upierdliwy jestem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taylor Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 bardzo fajnie, a ta ciemnosc nadaje mu charakter :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 24 Styczeń 2006 Share Napisano 24 Styczeń 2006 materiał słaby, model w niektórych miejscach lekko pogięty, ale ogolnie jest ok, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 24 Styczeń 2006 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2006 chalek - bedzie :) kiedys taylor - :) hkropinski - a co ci sie w nim nie podoba :) wole taki niz taki jak na twoim audi :) ale napisz konkretnie a pogięc z tylu jestem swiadom i znikna one :) edit: nie jest idealny ale jak juz piszecie ze sie nie podoba to napiszcie CO wam sie nie podoba :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 greets ogromny postęp nastapił :) zacząłem wnętrze hehe jakoś dziś nie mam weny na pisanie więc bez tłumaczenia wrzucam co nieco... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 no nie wierze... dzisiaj jakies swieto duchow czy jak? a model zacny:) dasz sie przejechac jak skonczysz?;) (tylko pamietaj - full opcja bo inaczej nie tkne) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 19 Maj 2006 Autor Share Napisano 19 Maj 2006 tzn. taka z uchwytami na colę, drewnianmi siedzeniami i radiem DAYTON? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 19 Maj 2006 Share Napisano 19 Maj 2006 jezeli tylko radyjko bedzie mialo duuuzio kololowych psiciskow to owsiem poplose;) aaa, pamietaj o neonach;P edit: nie myslales o takim wykonczeniu? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 25 Maj 2006 Autor Share Napisano 25 Maj 2006 aaaaaa a jednak to pokazałeś, moje serce krwawi.... chyba muszę powiedzieć do Ciebie - NI tak więc NI!! NI!! NI!! NI!! NI!! :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 jak do konca tygodnia nie zobacze update'u to domaluje Ci jeszcze malysza przez cala dlugosc...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 hehe... to czekamy na updejty:D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 25 Maj 2006 Share Napisano 25 Maj 2006 to sa wlasnie renderki ktore lubie najbardziej...super klimat wiecej:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eco Napisano 1 Czerwiec 2006 Share Napisano 1 Czerwiec 2006 swietnie zrobione - podoba mi sie klimat w jakim urzymujesz furke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 obiecalem? obiecalem... ruszzeszdupsko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 a masz nierobie :P !!! do pracy rodacy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 haha wygrałem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 20 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 20 Lipiec 2006 ała jak możecie ;) hehe master :) kome "jump in to my car" hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 hehe, widze ze zapoczatkowalem chlubna tradycje.. do roboty Quadysz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi