kellyq Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 miłego oglądania HD Res 2,44MB HD Res 2,74MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vision3d Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 ode mnie 5* wyszlo kozacko:) jeszcze bys tyl zarzucil i byloby git:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TooL666PL Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Chceu go! Śliczny modelik i fajne oponki. 4* za to że nie stoi na krytym parkingu albo na ulicy San Fransisco...:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NV Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 5 gwiazdeczek ! Dzięki za tapete :) Render piekny, model pewnie drobne mankamenty ma ale co tam ! Powiedz coś więcej o studio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koovert Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Świetna pracka, bardzo podoba mi się studio i dołączam się do prośby Nvidii :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 30 Wrzesień 2010 Share Napisano 30 Wrzesień 2010 Miło popatrzeć, niby zwykłe studio ale na prawde wyszło ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 bardzo mi sie podoba,swietne kolory ,super! ,pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kellyq Napisano 1 Październik 2010 Autor Share Napisano 1 Październik 2010 studio to pół sfery trochę spłaszczone, mdły żółty kolorek na materiale glossy z specular mapką, świeciłem tylko hdr-em, trochę zblurowanym jak się wyrobię to zapodam render od tyłu już z kompletnym interiorem dzięki za komenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 1 Październik 2010 Share Napisano 1 Październik 2010 ładny model, jeszcze ładniejszy render :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Podstavsky Napisano 2 Październik 2010 Share Napisano 2 Październik 2010 Już pisałem, że uderzyły te rendery w mój gust (i przy okazji ambicje :D ), ale chciałem poinformować autora, że mam nową tapetę, za którą dziękuję :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-=S3B=- Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Wyszło super. Bardzo mi się podoba pod względem modelingu, renderingu jak i postprodukcji. Tak trzymać! Pozdrawiam, S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Fantastyczna praca. Świetny model i piękny render. Ładna kompozycja, przyjemne kolory... Cieeeszy :) Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simonhc Napisano 3 Październik 2010 Share Napisano 3 Październik 2010 Bardzo przyjemne studio! kolorystyka swietna. 5***** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi